QueenBahar_ kmf cinsiyet konusada psikolojim çok bozuldu 😅😅 İlk kızım 6 aylıkken gösterdi Diğer kızım 7 aylıkken ısrarla göstermedilsr Şuan 3 e gebeyim 16 haftada gittim göstermedi bacaklarını kapattu 18 de gittim oğlum sürpriz yaptı bize AP açık gösterdi 🥰💙💖
kmf QueenBahar_ bu yorum beni gülümsetti 😊 kızlar biraz geç göstermekte ısrarcı olmuşlar 🤗 benim de iki oğlum var şimdi 13 haftalık hamileyim çok merak ediyorum yârın kontrolüm var inşallah öğrenicem :)
kmf QueenBahar_ buralarda okuduğum kadarıyla sanırım çoğu kız gebeliklerde erkeğe göre biraz daha geç öğreniliyor ama sizinkiler maşallah Allah uzun sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin 🙏🏻
QueenBahar_ kmf evet kız nazlı oluyor geç gösteriyor amin Allah razı olsun cümlemizin içindeki seninkiler de sağlık sıhhat bol bereketli ömür nasip etsin 🥰😍
Sedefkitir kmf ilk kızımı da 13 haftalıkken öğrendim 2. Çiyi de 13 haftalıkken suan 3.ye hamileyim onu da 13 haftalık öğrendim evet bu da erkek
kmf Bulutlarda inşallah bende yarın öğrenicem Allah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin