Seymatrkay mooommmmyyy Allah’tan Alp ya da Yağız isimleri var. Yoksa bu insanlar hangi isimleri koyacak. Anketten hangisini koyarsanız koyun. Saygı duyarım. Hepsi de sevmediğim isimler. Hayırlı olsun.
Mzzz Ben yağız ismini pek beğenmiyorum açıkçası yiğit daha güzel 🌸 o yüzden emir Alp den yana kullanıyorum oyumu 🌸😁
mooommmmyyy Seymatrkay üslup olarak daha düzgün konuşabilirsin ben kararsız kaldığım isimleri paylaştım boş boş yorum yapma
yagizinannesii mooommmmyyy ikisi de çok güzel canım sen bakma. Bir kaç postta daha olumsuz yorumlarına rastladım hanımefendinin. Biz yağız annesi olarak tabiki Yağız Alp ♥️
mooommmmyyy yagizinannesii aynen vallaha ya konuşmak için konuşuyolar .. peki oğlunuz nasıl ismin karakterdeki etkisi sakinmi yaramaz mı
yagizinannesii mooommmmyyy çok hareketli bir çocuk. Öyle zararı yok bebekliğinde hiç problem yaşamadım. Uykularımız falan hep güzeldi.
mooommmmyyy yagizinannesii isim çok önemli gerçekten ona göre karakterleri oluşuyo sevindim öyle olmasına zaten erkek çocuklarından da yaramazsız ve sakini beklenemez😄