Bjkkk Göbeği benim gibi olan var mı 32 haftalık suyum biraz fazla gebelik şekerim var ama en başından beri göbeğim çok büyük ve gören herkes doğumun yaklaşmış karnın düşmüş diyor halbuki en başından beri böyle doktorda erken doğum olur vs bişi demedi sadece diyetle devam dedi şekerden dolayı ama insanlarım yorumları kafamı kurcalıyor
tahamommy Bjkkk karın büyüklüğü kesinlikle bünye ile alakalı benimkide sizinkinden bi tık küçük ama herkes ne zaman doğurcaksın diyip duruyor 34. Haftadayım😅 benimde suyum fazla sanırım birazda onunla alakalı ama ben çok seviyorum bidaha ne zaman bu kadar yusyuvarlak olucaz kii 🥹🥹 sadece biraz erken çatladım 🥲
Serayelis Bjkkk benim de karnım çok büyüktü 6 aylıkken doğum yakın gezme diyorlardı benim suyum Max seviyedeydi ama şeker yoktu son ayda ikiz taşıyorum zannediyorlardi 40. Haftada 4 kg bir bebiş doğurdum hiç kafaya takmayın hareketleriniz baya kısıtlanır ama doktor ne diyorsa öyle yapın insanları boş verin
Myyfamily Bjkkk insanlara bakmayın aksi bir durum olsa doktor söylerdi ilk çocuğumda o haftalarda paramı çekmeye gidince yaşlılar bana sıra veriyordu kızım doğum yapacaksın şimdi diye 😂😂
ddefnos Bjkkk yani evet büyük duruyor aynı haftadayiz ama bence bu bi sorun degil diğer hersey normalse bebekle ilgili hiç kafana takma herkesin karın yapısı rahmi farklı çünkü. Banada küçük diye laf söylüyorlar ama bebeğimin kilosu yeterli😅
Bjkkk _illaedep ya tanıdığım tanımadığım herkes gören herkes ama açıyor gibi bakıyor 😀 yani bende farkındayım göbeğim çok büyük önde ama bir sıkıntı olsa doktor söyler zaten
Bjkkk tahamommy canım benim ikinci gebeliğim ilkinde böyleydi bemim kızım daha geniş ve büyüktü bu erkek biraz daha sivri bir göbeğim var bide düşük duruyor yarın doğum yapacakmışım gibi yani hareketlerde hep aşağda zaten
tahamommy Bjkkk erkekler daha sivri oluyor diyorlar zaten benim de erkek, benimde öyle hiç mideme falan baskı yapmıyor ya önemli olan servikal uzunluk onlarda normalse erken doğum olmaz, gövdeniz uzundur belki ondan böyle duruyor olabilir
Nursemom90 Benimde tam tersi çok çıkmadı(34hafta) göbeğim millet ona da kulp buluyor 😆 herkesin normali kendine bir anlasalar işte. Suyun fazla ve şeker varsa muhtemelen bebişte tombiştir ondan büyüktür ne güzel hamiş göbeği işte 🤭🤭
Edizhr Bjkkk benimde böyle canım büyük çok erkende belli oldu yani giderek iyice büyüdü herkesin yapısı bir değil ki
Sosyalbiri Bjkkk canım gebeliklerimde benim de karnım hemen büyür. Haftama göre fazla görünür. İlk gebeliğimde suyum fazlaydı. Ama karnın düşmüş gibi göründü bana da. İstersen gittiğinde rahim ağzı uzunluğuna baktır.
ozlemeslemgoktug Bjkkk amann ister büyük olur ister küçük çevreye ne doğum yaklaşırsa da yaklaşır boşver bebeğim sağlıklı olsun yeter de geç takma kimseyi kafana
tugba0090 Bjkkk ay ne güzel işte hep büyük göbek hayalim kızımda da az çıktı şimdide 32 haftadaym yine çok büyük değil bebekler sağlıklı olsun da büyük küçük fark etmez 🥰
Denizj Bjkkk karın büyüklüğü tamamen rahmin nereye doğru esnek olduğuyla alakalı ya. Eğer doktor bi sıkıntı görmediuse yorumları pek de önemsemeyin
Ayperi11 Bilimsel olarak rahim ya içe doğru yada dışa doğru oluyormuş sizinki dışa doğru olduğu için daha çok karnınız çıkıyor ben 34 haftalığım fakat benim çok karnım yok hatta kiloluyum da baya bir sorun teşkil etmez korkmayın :)