UmayAna_ mama26 herseymumkun777 kadın dogumcu haftam geldiği için bana perinatoloji den randevu almam için yeşil alan açtı git randevunu al dedim yapılması gereken başka birşey varmiydi acbaa ?
herseymumkun777 UmayAna_ mesajınızı yeni gördüm, ben 12 haftalıkken randevu almıştım. Radyoloji ekibi usg yaptı. Perinatolojide de gayet detaylı bakıyorlar. Organlar gelişim vs. Randevu alıp gidip durumu anlatırsanız detaylı ultrason yaparlar.
mama26 gizemelisa evet iki firmanın broşürü var biz rastgele seçmiş olduk açıkçası doktor ikili taramada risk olduğunu söyleyince hemen seçip yaptırdık
Mrsz Ndogan ben İstanbul’da 14 bine (Nakitte bu fiyat kredi kartına 15 küsür bişeydi)doktor indirimiyle yaptırıyorum bu hafta.11+6 yı seçtim bilerek firma 10. Hafta da olur demesine rağmen nevagen firmasına .İnşallah hepimiz sağlıklı sonuçlar alırız.
gunes1992 Arkadaşlar bilmedipimden soruyorum fetal dna da bir sıkıntı cıksa mudahele ediliyor mu bebeğe. Tedavi amaçlı, yoksa dogduktan sonraki saglıgını mm öğrenmiş oluyoruz. Yani ne gibi faydası var. Kafam çok karışık 🥲 yaptırsam mı yaptırmadam mı diye
Ed27 gunes1992 genetik hastalıkları var mı yok mu onu öğrenmiş oluyoruz. İkili test yüzde 85 doğruluk payı veriyor. Bu ise yüzde 99. Size kalmış zorunda değilsiniz. İkili teste sıkıntı çıkarsa bunu yaptırın isterseniz.
UmayAna_ herseymumkun777 perinatolojiye randevu aldım çok şükür. Direk randevu günümde detaylı ultrason yapar diye umuyorum 🙏🏻
UmayAna_ havakcdl-48 perinatolojiden aldım mhrsden . Perinatolog direkt detayliya bakmaz mi zaten gittigimde
AslanEge UmayAna_ perinatoloji detaylıya bakmıyor canım. Ben perşembe günü İzmir şehir hastanesine gittim detaylıya bakmıyoruz yaptırmak istersen özele gitmen lazım dedi bana 18 hafta takip eden doktorum
UmayAna_ AslanEge buna çok şaşırdım. Bir arkadaşım detaylı USG yaptırdığı için hatta aynı Dr dan almıştım. Perinatolog ne işe yarar ki o zaman. Ne demek biz yapmıyoruz? Sen neyin Dr ’usun demezler mi adama
AslanEge UmayAna_ İzmir şehir hastanesi ve hatta devlet hastaneleri yapmıyor. Başka şehirdeysen telefonla arayıp bilgi al istersen belki şehirden şehire değişebilir boşuna zaman kaybetme
hilal858_ Ed27 480 dolara bi var en kapsamlı olan var o da 580 dolar olması lazım bende yaptıricam bizde önden arayıp bilgi almıştık, eve gelip kan alacaklarmış sonra onlar kargoyla amerikaya gonderiyorlarmış 14 veya 15 gün sonra sonuçlar evinize gelecek dediler.