Canann18 Deletedmom434 arkadas hemsire oldugunuzu yazmis ben 36 haftadayim ama bebegimin kafa ve boyu 35 haftalik gozukuyor karin cevresi haftasiyla uyumlu gozukuyor bu durumda bebek boyle olursa sikinti yasar mi ve ben hangi haftaya gore dogum yaparim cunku sezeryan olcam hangi haftami degerlendirirler bilmiyorum
Yalinn8 Canann18 cok iyiymis bebegin hickirmasi,cigerleri icin falan, sık olmasinin da hicbir sakincasi yokmus
CiHal Canann18 acemiyim kusura bakmayın bebegin hıçkırıkları nasıl hissediliyo 20haftalık oldum hareketleri bile seyirme seklinde cok nadir hissediyorum 🙃
Canann18 CiHal ne kusuru hepimiz ilkimizi yasiyoruz canim 😊 kalp atisi gibi oluyo elini koydugunda hissediyosun karnina baktiginda goruyosun cok guzel bir duygu ama insan korkuyor 😊 saglikli mi diye dusunuyor
Englishteacher Canann18 benm kızım da çok hıçkırıyor yaa deli ediyor beni😂😂 pıtpıtpıtpıt günde belki 3-4 defa hıçkırık tutuyor
Sareee Canann18 Benimde bu aralar çoğaldı canım son haftalarda çok olurmuş hıçkırık dert etme kötü bişi değil aksine faydası var diye biliyorum ☺️
Mehtapsato Imom canim ufak ufak kalp atisi gibi tekmeler gibi pit pit vurur gibi hickirik tutmasi boyle bisey
Imom Mehtapsato bazen bende de söyle bi durum oluyo bi saniye aralıklarla pıt pıt pıt pıt vuruyo ama tekme gibi kuvvetli değil sanki derinden kapı çalar gibi acaba o sıralar mı hıckırık oluyo 😀😀😀
CiHal Canann18 teseklür ederm ilk hamileligim ve o kadar heycanlıyım ki Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın🥰🙏
Mehtapsato Imom evet iste o hickirik hafif hafif kisa aralikli ve belli bi sure devam eden birsey canim☺☺
Sareee Canann18 37 haftalık olcam bnde kısmetse burdan da okuduğum kadarıyla son haftalarda sıklaşıyormuş
fitmom Canann18 aynı şekilde günde en az 2-3 kere hıçkırıyor ve en az 15 dk sürüyor doktor bu çok iyi bişey sinir sisteminin geliştiğini, güzel oksijen gittiğini yani beyninin geliştiğini gösterir dedi 😇😇😇