tahamommy sevdashnn buaralar yalancı pozitifler çok arttı en güzeli yarın kan verin belli olsun, hayırlısı olsunn🌸🌸
mutlumoomm sevdashnn hangi marka genelde artık testler çok yalancı pozitif veriyor kan verin en iyisi
Turaned Kizlar banada bir yardim ede bilirmisiniz temmuz 13adet oldum agustos adet olmadim daha dun test yapdim ilk pozitif iki cizgi cikdi aora kuruyunca yok oldu bu ne demek
Eren1 sevdashnn testi eczaneden mi alıyorsunuz acaba fiyatı neydi bırde bende trendyoldan isteyecemde eczanede bütanesini o fiyata verıyor aşağı yukarı
Turaned mutlumoomm bu gun adet gecikmemin 1hafta oluyo ama testler negatif ara sira adet sancisi geliyo gidiyo ama hic bir sey yok
mutlumoomm Turaned Allah Allah neden acaba çok mu stres yapıp düşündünüz ya da pcos falan mı var bence direk bir doktora görünün yine de
Turaned mutlumoomm yok hic bir sorunum yok en iyi ozel hastanede tahlillerim yapildi her sey temiz normal simdi kan verdim saat 4de cikcakmis bakalim
Turaned mutlumoomm abla simdi test yaptim kac gundur yapiyorum negatifdi kuruma cizgisi bile yoktu simdi yaptim silik cizgi cikti sanki baka bilirmisin