ynzl Seyma190623 ultrason görüntüsünden anlamıyorum ama önde dediğiniz karın tarafında demek oluyorsa daha geç ve az hissedilebiliyormuş evet. Benim de öndeydi ama çok geç hissetmedim 16 veya 17.haftaydı 🌸
hulya10 Seyma190623 benim de böyle doktorum normal demişti 22den sonra tam hissetmeye başladım 27yim şimdi her gün hissediyorum artık 🥰
Smy17 Seyma190623 benimde öyleydi ilk 19. Hafta da hissetmiştim ama anlaşılmıyor gibiydi de net bir şekilde 20lerden sonra hissediliyor
Esma006 Seyma190623 ultrasondan anlamıyorum ama bebek plesantabin arkasında kalıyor ise evet herakelteri derinden gelir belki hissetmezsin sessiz sakin ortamda dinle tatlı yiyip
Seyma190623 ynzl 17. Haftadayım ama yok ya hiç hissetmiyorum bi ara hissediyo gibi oldum ama yanıldım sanırım daha benzeri bisi yasamadım bu görüntü de 16+5 ten
Seyma190623 ynzl hissetsem inanınn insanın içi rahatlıyor böyle hamile değilmiş gibi yaşayınca bir şey olucak mı olmıycak mı korkusu doktora gidene kadar bitmiyor 🥲
Meltem2225 Benimde öyle 33. Haftadayım ama büyüdükçe daha net anlaşılıyor. Hala plesanta rahim duvarının önünde. İlk zamanlar ultrason da gölge yapıyordu bebeği görürken zorlanıyordu doktorum. Şuan büyüdüğü için sorun teşkil etmiyor şükür
Seyma190623 Meltem2225 evet ultrasonla bakarken baya bi bakıyo doktor karnımı oynatıyo falan ondan heralde
hepoyleolurzaten__ Seyma190623 Bence engel benimde oğlumda öndeydi çocuğun haraketini doğuma kadar belli belirsiz hissettim hic net oynadığını bilmem arada bi tık yapardı daha hayatta oynamazdi birgün oynuyorsa belli belirsiz oynardı ertesi günü hissetmezdim degisikti
Baklavaseverim Seyma190623 hayır sadece şiddetli değil hafif hissedersiniz 15. Hafta da döndüğünü hissetmiştim doktorum bile şaşırdı ultrasonda ben bakmadan hareketleri tsrif edince inandı ama diğer hamileler gibi olmazdı vajinaya doğru olan tekmeleri çok şiddetli hissederken karnıma olanları hafif hissederdim 🥰🥰🥰
Cans__ Benim ikizlerden birinin plasentası karın ön duvarımda onu tatlı bir şeyler yeyip yan yatarak algılıyorum ya da üstüne kolumu koyuyorum öyle diğerini çok rahat hissediyorum mesela
Seyma190623 Cans__ ya nedense tatlı midemi bulandırıyo hamilelikten beri pek yiyemiyorum canım çok çok isterse anca
Baklavaseverim Seyma190623 22. Haftaya kadar yolu var sıkmayın canınızı hissedeceksiniz dediğim gibi bu bir engel değil sadece tekmeler hafif hissedilir benim ki mesela çok erkendi genel olarak 18 den sonra hissediliyor çoğu insan da 😘😘
hepoyleolurzaten__ Seyma190623 Gerçekten öyle ama alışıyorsun bi iki oynasa bile tamam sorun yok diyorsun kendi içinde kac haftalıksınız belki ilerleyen haftalarda yukari cikar