Sevdalinka_30 valle metro avm de var dediler ama eşim yorgun oluyor onada kıyamıyorum hafta ici gidemiyoruz bi türlü sürekli bi iş çıkıyor. Bendeki düşük şeker yani şeker yiyince şekerim düşüyor. Şöyleki gecen senenin mayıs ayında düşük yasadım ondan sonra bu hypoglisemi cıktı bende babam ve babam tarafı yüksek şeker hastası hatta bazıları şekerden vefat etti ama bende tam tersi cıktı onuda nasıl farkettim son 2 senedir oruç tutamıyordum şekerli yediğim zaman görme kaybı baygınlık titreme uyuşma ve artık 3 saatte bir yerine saatte bir acıkıyordum kayınvalidem şeker yüklemesi yaptıralım sana babanda şeker hastası belki Sende de vardır deid gittim yaptırdım aç karnına şekerim 85 hayet iyi şekerli iceceği ictigim zaman ki şekerim normalde en az 120 olmaso gerekirken bende 60 a düşmüş 1 saat sonra yine aldılar benden kan bu sefer 87 yani şeker yediğimde şekerim aniden düşüyor yükselsin diye şekerde tüketemiyorum cünkü tekrar sekerim düsüyor aylarca ilaç tedavisiyle biraz olsun yükseltebildik umarım bebeğim tüm hastalıklarımı alır götürür dediğin gibi rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin bizde sağlıkla alalım kucagımıza ❤👼