Sevdalinka_30 Scarlett katı hiç sevmiyorum ben ya hep rafadan yiyorum ama dediğim omleti yap bak soğanları tereyağ hafif ayçiçek yağı ile kavur soğanları sonra yumurtayı çırp dök mmmmm
Sevdalinka_30 Deletedmom133 allah seni de hayde kalk o zaman ay şimdi kendi kendime dedim ki Nurdan’la altlı üstlü yada karşılıklı otursak ben üşeniyorum sen yap ta bu seferlik yiyelim derdim ooohhh göbekleri tokuştura tokuştura yerdik
Gizem_miros YagmurDaskn olak valla canim senle ayniydik cinsiyet belli degil dmee ay bu cinsiyet meselesi beni deli etti meraktan 😀😀
Sevdalinka_30 Deletedmom133 ya ne biliyim insan arkadaş arıyor gerçekten bak gidelim alışverişe destek olalım beraber yiyip içelim gezelim
Deletedmom133 Sevdalinka_30 tabi bide seni anlayan biri olmalı hamile hamileyi anlar doğum yapmış kadınlar sadece aklı veriyor beni deli ediyorlar 🤨
YagmurDaskn Gizem_miros Aynen Çarşamba gidicem ben. Ay bugün ilk trimester’ı bitirdik kız kaldı 2 😂😂😂
Sevdalinka_30 melegiminannesi evet iç sesim bana doğru gel 🧚🏻♂️ Bir çimdik atıver de aklım başıma gelsin emi doğru diyorsun yememeliyim meyveyi de kaçırdım bu akşam ben bir de