Sevdalinka_30 Cemreemine hadi ya 🤭 benimde başından beri d b ve kan eksikliği vardı hep 5. Ayımdan beri kullanıyorum ayrıca omega3 multivitamnde içiyorum ben
Cemreemine Sevdalinka_30 bana iste b12 demir kan ilaci sonra d vitamini multivitamin ve omegayi 32 de verdi baska doktor hatta cok kizdi ben sut urunleri et urunleri de yemiyorum bide. Nasil test yapmazlar her ay nasil vermezler diye cok.kizdi
Ahsenveannesi Sevdalinka_30 😂😂 işle ilgili mevzular gebe kalmadan izindeyken idare edicez denilip sonradan yan cizdiler falan
Sevdalinka_30 Ahsenveannesi yok yok daha da vicdansızlık bunların 1 günde neye uğradığımı şaşırdım hiç bir hakkımı vermeden
RumeysaAkd Sevdalinka_30 vallah benim de 4 ay öyle sürdü ama limon yemekten hiç vazgeçmedim şimdi geçti çok şükür bulantılar kusmalar
Aleynaabirke Sevdalinka_30 3 .aydan beri cilek yiyorum 34 haftaligiz hala yiyorum o cilek nerde olirsa olsun bukunup gelmesi lazm yoksa yok yatamiyom bi turku sıkılmadım
Sevdalinka_30 Aleynaabirke wuuuuu istikrarlı gidenlerdensin allahtan bulunuyor bizim gelin de hamile çağla istedi bulup ta alamadık kıza yanarım bir ona yanarım bazen bulunmuyor senin ki kolay
snms Sevdalinka_30 azar azar nefsini köreltecek kadar yicen kuzum valla zor insan da neyi yasaksa onu ister ama bebislerimiz icin katlanıyoruz bazı seylere napalım 🙏
Aleynaabirke Sevdalinka_30 badem caglasi cikmis ama kilosu 100 tl dun haberlerde gordum aman siz duyurmayin geline 😂😂😂 Evet Allahtan bulunuyor kizim cilek kiz olarak gelecek dunyaya resmen 🍓🐣
Sevdalinka_30 snms aynen aynen dün mesela limonlu çilekli kek yaptım az bişi şekeri de çeyrek bardak attım 2 dilim yedim bazen kafan öyle bir arıyor ki anlatamam gözlerim doluyor ağlayasın geliyor eşimi üzmemek için dişimi sıkıp başka şeyler düşünmeye çalışıyorum
snms Sevdalinka_30 kaç haftalıksın canım insallah az kalmıstır da bi an önce kurtulursun bu durumdan bende iki hafta yasaklı beslendim ama ne yasaksa ona icim giderdi hamileyken kendine söz geçiremiyor insan rüyalarıma girdigi oluyodu yasak olan seylerin
Sevdalinka_30 Burcumom ne diyorsuuuuuun ben de korkuyorum ya 8 kilo aldım 30. Haftamdayım daha da var senin eli kuşağındaysa sal gitsin tabi zayıf mı gamile kaldın peki
Sevdalinka_30 Cemreemine evet kesinlikle kontrol yapmaları lazımdı bana da her ay yaptılar ve içtim yani sana geç başlamışlar neyse olsun başlamışsın ya oda iyi birşey farklı bir Dr denk gelmesen belki hiç farketmeden böyle gidecekti