Deletedmom_787 [silindi] evet her gün 14.30 da yapmaya çalıştım alarm kurdum telefonuma sabah ilk idrardan sonra wc çıkmadım 12.30 gibi sıvı alımını kestim sonuçlar bu şekilde çıktı
Deletedmom_787 [silindi] evet her gün 14.30 da yapmaya çalıştım alarm kurdum telefonuma sabah ilk idrardan sonra wc çıkmadım 12.30 gibi sıvı alımını kestim sonuçlar bu şekilde çıktı
Deletedmom_787 Zarifokur arkadaşlarında kısırlık vs sorunu çıkınca korkmuş doktora gitmiş doktor fiziksel muayene yapmış ve sperm örneği almaya gerek görmemiş sorun yok demiş benim bildiğim kadarıyla sorunu yok ama ben kafama takıldı bugün yarın yapamayacağımız için acaba tutmaz mı diye üzüldüm 🥺
Zarifokur Deletedmom_787 canım benim eşimdede fiziksel muayene yapmıştı bir şey yok dedi ama test vereceksin dedi . Oğlum olmadan önceydi bu sperm yavaşlıyor ve azlığı çıktı
Deletedmom_787 pembelotus o zaman sabırla bekleyeceğiz 🥺 elimde prodoctor ve laboquick kaset test var sence awox alsam mı
Deletedmom_787 Zarifokur anladım canım doktor gerek görmemiş onun için yapılmamış bilemiyorum sorun yoktur diye düşünüyorum
sevdaozz Deletedmom_787 pik canım . Sabah değerlendirmeye çalış. Sabahları daha canlı ve kaliteli oluyormuş
Deletedmom_787 Zarifokur üzülme canım strese girme allah bir gün muhakkak nasip eder rabbim tez vakiite sağlıkla huzurla nasip etsin
Zarifokur Deletedmom_787 yaşım 34 oldu sanki daha olmayacak gibi hissediyorum ne bileyim bu beni çok üzüyor
kelebek0141 nerm629_ canım merhaba 5-9 Temmuz arası reglim tarihim 12sinde yapmaya başladım testleri fotoğraftaki perşembe 14ü cuma 15i, cumartesi 16sı, pazar 17si Biz 14-16 değerlendirdik
Deletedmom_787 Zarifokur hiç öyle düşünme benim teyzem çok geç evlendi 38/40 yaşlarında iki çocuğunu doğurdu hiçbir tedavi vs olmadan umudunu yitirme inşallah allah sana da nasip eder 🙏🏻💕🌸
Zarifokur Deletedmom_787 Amin bir tane çocuğum var şükürler olsun . İkinciyi istiyorum ben ki çocukları çok seven biriyim☺️
Deletedmom_787 Zarifokur bende çoook seviyorum kendi bildim bileli anne olmak en büyük hayalim rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallah bu ay bizim ilk denememiz 1 yıllık evliyiz inşallah ilk deneme de sağlıkla huzurla tutunur bebişimiz 🥺🙏🏻💕🌸