Deletedmom_787 kvd bildiğimiz kadarıyla bir sorunu yok eşimin doktora gitmiş doktoe fiziksel muayenw yapmış sperm örneği istememiş bile aorun yok sanırım
kvd Deletedmom_787 dualarım seninle canım bende yeni hamile olduğumu öğrendim ovulasyon testi yap ama düşünmemeye çalış en önemlisi buymuş kii benim eşimde sperm sorunu da vardı ona rağmen sürpriz oldu
Deletedmom_787 kvd maşallah ne güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin darısı bizlere olsun inşallah 💕🌸
Deletedmom_787 Kızlar bir şey soracağım 17 ağustosta yaptığım testte pik gördüm ya yumurtlama günüm 17 ağustos mu oluyor yoksa çatladığı gün mü yumurtlama günü sayılıyor tarihi kaydetmek istiyorum kafam karıştı ?
maco61 Deletedmom_787 işte erkek istiyorsan pik gördügün gün sonrası ilk 3 gün işte önemli şimdi senin için
Deletedmom_787 Bir diğer sorumda her kadın yumurtlamadan 14 gün sonramı regl olur ? Benim bat 25 ağustos ama geç yumurtladım gibi bat 1 eylüle sarkar mı ?
maco61 Deletedmom_787 ya bende sabah uyandım acayip kasık ağeısı var ya. Neden oldu acaba sizdede varmı yumurtlama dönemi diyemi anlamadım ki
Deletedmom_787 pembelotus yumurtlamadan dolayı sarkar demi tarih 25 ağustosta olmam gerekiyordu 1 eylülde olmam gerekir gibi
Deletedmom_787 pembelotus şöyle bir sıkıntı var ben haftaya 26 ağustosta tatile gideceğim reglim tatile gelmesin diye de primolut n diye âdet geciktirici aldım şimdi eğer hamile değilsem adetim tatile denk gelcek ve çok sıkıntı yaşayacağım 🥺 gelmemesi adına ilaç kullanmak istedim ama şimdi de eğer hamileysem diye korkuyorum ha şöyle ben dün yumurtladım ya eğer regl 14 gün sonra oluyorsa tatilime denk gelmez ilaçta kullanmak zorunda kalmam onun için sordum
kelebek0141 Kızlar merhaba, benimde Ovulasyon testlerim böyleydi 14-16 değerlendirdik dün maalesef eşim nöbette olması nedeniyle değerlendiremedik, bugün değerlendireceğiz fakat düne göre silikleşti gibi sizce çatlamış mıdır