mavideniz9696 Ynckpgn kesinlikle ağır iş ev işi yapmıyorum tehlikem olsa da olmasa da hiçbir şey çocuğundan daha kıymetli değil kendimi asla yoramam ufak tefek şeyler yapıyorum sadece eve zaten kadın geliyor ama kadın gelmeseydi de büyük temizlik yapmazdım
Seyda-06 Ynckpgn aynen canım yoruyor ister istemez ama eger bi sıkıntın yoksa gebelikte hiç hareketsiz kalma yine rutin bi süpürme olur silme olur çok eğilip kalkmadan bi yerlere uzanmadan bu şekilde rutin yapabilirsin ama genel dip köşe çok zor
tahamommy Ynckpgn 7. Haftamda bende ev taşıdım çok şükür bişey olmadı ama tabi dikkat etmekte fayda var sonra insanın aklında şüphe kalıyor, ağır kaldırma uzanma arada bir dinlenmeye gayret et, sağlıklıysa zaten seni hiç bırakmaz merak etme
babygirl02 Ynckpgn 14 haftayken doktoruma kontrol amaçlı gitmiştim hersey normal olmasına rağmen ev işi yapmama izin vermedi 15 haftalık olduk hala yapmıyorum sende kendini yorma canım yavaş yavaş yap
surprizbebekkk Ynckpgn dinlene dinlene yapın ben hamile olduğumu çok geç öğrendim ve aşırı ağır eşyalar kaldırdım Rabbim koruyor Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah
Zlyha58 Ynckpgn ben oğlumdayken moloz torbalarını taşıdım ortalıkta duruyor diye sinirden 27 haftalıktı erken doğum riski yaşadım 😃 şimdi yine hamileyim evde de mecbur ne iş varsa yapıyorum birinden bir şey beklemiyorum bir doktorun videosunu izlemiştim çürük elma zaten düşer diye dikkat ediyorum gerisi rabbime emanet ben yapıyorum diye sen yapma ama
Fuunndaaa Ynckpgn bende 8 deyim hiç birşey ypamıyorum, sadece yemek yapıyorum oda malzmleri falan eşim ayarlıyor, bende ev taşıyacağım ama herşeyle eşim ve annem ilgilenecek tedirgin oluyoruz