RabiaMm Arkadaşlar 9+4 günlük hamileyim zamanı var henüz ama ikili tarama ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim? Ayrıca belirteyim, Allah korusun olumsuz bişey olursa aldırma gibi bir düşüncem yok ama yine de ikili tarama konusunda yine de kararsızım.. sizce yaptırmalı mıyım??
Burcuomer RabiaMm Eğer aldırmayacaksanız yaptırmayın Allah korusun bir şey çıktığında sadece üzüleceksiniz Çünkü anne karnında bir tedavisi yok bu yüzden ben yaptırmadım şahsi düşüncem böyle
Kbradmrdg RabiaMm bende yaptırdım canım elbette aldırmayacağız bebeklerimizi zaten hiçbiri %100 sonuç vermiyor ama olur ki bir durum olursa önceden bilmek alıştırma bilinçli ebeveyn olmak bence daha mantıklı 🙏🏻
Esenn1 Burcuomer Bence aldırılmasa da yaptırmak gerek çünkü doğduğunda şok olacağına öğrenip olumluzlara karşı hazırlıklı olmak kendini alıştırmak daha iyi...
Merve Bu test tanı koymuyor. Sadece olası riski belirliyor. Ben yaptırdım ve yaptırılmasını öneriyorum. Ama mesela üçlü dörtlü yaptırmayı düşünmüyorum. En güveniliri ikili test çünkü
Symgmnr Ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırdım kan vermedim. Zaten anlam veremedim benim doktorum ense kalınlığında risk sınırının 3 olduğunu söyledi burda yorumlarda görüyorum 2.5 falan risk sayan doktorlar var. Burun kemiği gelişimi çok iyi risk yok dedi bana. Ense kalınlığı da 2.1di. Yani ben bile yorumları okuyunca panik oldum kaç gündür kafamın kenarında eşim kızıyor artık okuma o yorumları diye 🙈