stt-97 Bebeğim 31 günlük sütüm bazı günler çok fazla oluyor bazı günler birden azalıyor emziriyorum sağıyorum da. Bu neden olur ve sütümün azaldığı günler mama ile mi desteklemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Meltemanneolsun stt-97 evet canım mama takviyesi yap benim de öyleydi sonra dehidrasyon geçirdi yani susuz kalmış hastanede kaldık 2 gün memeden sonra mama ver 40 lik yap yetmezse daha fazla yap
48sibel stt-97 canım belli bi zamana kadar süt üretimi tam dengelenmiyor. Normal yani yaşadığın. Sen yemeye dikkat et bol su hoşaf ve stresten uzak dur dinlenmeye çalış bebegin uyuyunca oylelikle artar gider insallah cok normal yani
Mavro Sütünün azaldigi zaman bez takibi yapınız günde kaç bez degistiriyorsun. Ordan anlarsın doyup duymadığını
stt-97 Mavro sabah uyandığından bu yana 3 dolu bez oldu, ama hep aranıyor gibi sağıyorum 40ml anca çıkıyor her iki göğsümden toplamda veriyorum bitince ağlıyor elleri hep ağzında anlayamıyorum aç mı tok mu 😔🙈
stt-97 Meltemanneolsun peki bu süt düzensizliğini sizde yaşıyor musunuz haftanın 4-5 günü çok yoğun geliyor sonra birden azalıyor neden böyle oluyor ki Cevap için çok teşekkür ederim bu arada 🌹
Meltemanneolsun stt-97 evet yediğiniz şeylerden stresten çok etkileniyor günde 3 litre su ve şekerli besinler tüket hoşaf çok iyi geldi bana ve tahin. Benim gün içinde bile oluyir az geldiği çok geldiği sagiyorum genelde biberonla veriyorum ne kadar içtiğini görmek için. Yetmezse mama
stt-97 nurakseki hastanedeki ebe bontaa diye bir takviye verdi onu kullanıyorum bestlak daha etkiliyse ona geçeyim
stt-97 Meltemanneolsun bende dediğiniz gibi gün içinde gece sağarak da veriyorum anlamak için ne kadar içtiğini ama böyle azalınca da insan geriliyor ister istemez o da etkiler tam kısır döngü 😵💫
Meltemanneolsun stt-97 işte stresten uzak duracaksın üzüntü stres en çok etkileyen. Suyunu ihmal etme ve yediklerin doykedigim gibi olursa toparlar sütun de. Ben hala biberon veriyirum sağıp artık mamayı kestim yetiyor çünkü sut 50 günlük bebişim. Çok nadir mama kullanıyorum sadece
stt-97 48sibel birden azalıverince elim ayağım birbirine karışıyor bi düzene girsek her şey daha kolay olacak sanki 🌸
stt-97 Meltemanneolsun şöyle kafamın içinden atıversem beni üzen şeyleri belki hemen toparlarım ama çok garip bi psikolojiymiş bu lohusalık 🥲 Çok çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, bebişinizle musmutlu günleriniz olsun 🌸
48sibel stt-97 rica ederim hepimiz geçtik yollardan uykusuzluk da sütün oluşumunu azaltıyor dinlenmeye çalış kendine bebegin uyursa bitki çayı süt çayları yap sevdiğin tatlıyı yap bi fincan kahve yanına ♡♡
stt-97 48sibel yazdıklarınızı okurken bile dinlendim inanın 🌹 uyuduğu ilk an kendimi ödüllendirme yapayım direk 🥰
48sibel stt-97 hadi bakalım güle güle büyüt bebeğini ♡ insan kendine iyi gelecek şeyleri yapmalı hiçbirsey kendimizden önemli değil biz anneler olarak cok güçlüyüz ♡