Arkadaşlar lütfen bizlerde umut olun neredeyse artık umudum kalmadı tükendi. Geçen sene 003 Amh idi 1 ay sonrası 001 çıktı bir daha ölctürmedim korkudan 2.5 senedir hiç bi şekilde gebe kalamadım 33 yaşındayım.
3 kere tüp bebeğe gittim ikisinde de yumurta gelişmedi 2 yumurta vardı biri geçen sene temmuz biri geçen sene Kasım tedavim iptal edildi
Temmuzda sonradan gelişti kist oldu takipsizlikten (doktor tedaviyi iptal ettiği için göremedi) kist oldu ve sonra kist operasyonu yaptılar
Prp bile oldum
Yok yani başıma gelmeyen kalmadı hiç isim rast gitmedi tüp bebekte
Dedim bi de başka birime daha gideyim Ocak ayında gittim 1 yumurta var adet ol gel dedi ilaçla oldum gittim şubat ve mart hiç yumurta görülmedi menapoza girmişsin rahim duvarın da ince dedi gönderdi asla olmaz uğraşma dedi donasyon yaptır dedi (10 yaşında bi çocuğum var) zaten çocuğun varmış boşver o zaman dedi. Başından savdı gönderdi adet için ilaç dahi yazmadı.
Fsh 147 yi görmüştü tavan yaptı
Bi daha gitmedim o günden beri ama ovulasyonla takip ettim bir de 1 ay kendim sağlıklı beslendim ardından 3 aydırda diyetisyenle çalışıyoruz geçen ay fsh 16 ya düşmüştü ama bu seferde e2 değerim tavan yapmış 317 olmuş sanırım yumurta çıktı ve kist oldu ağrısını da hissetmistim ve ovulasyonda yumurtlama görmüştüm. Daha önce doğumum olduğu için hiç rahim filmi çekilmedim. İlk çocuğum hemen ilk ay olmuştu şimdi 2.5 seneyi de geçmek üzere hiç bi şekilde kimyasal dahi olmadı. Aile de erken menapoz kimsede yok bu benim başıma nasıl geldi bilmiyorum ama durum bu. Gerçekten çok üzülüyorum kızıma bi kardeş olsun diye uğraşıyorum
Diyetisyen bile artık güzel haber bekliyordu benden o bişe şaşırdı bu ay çok güzel yumurtlama olmuştu çokta güzel değerlendirdim ama yok olmuyor
Hamile kalanlar nasıl kaldınız neler yaptınız ne kadar sürede kaldınız ? Lütfen 0,5-0,6 Amh işe gebe kalanlar değil çok çok düşük 001-002-005 gibi Amh değerine sahip olanlar yazsın çünkü diğerleri bi şekilde gebe kalabiliyor eninde sonunda biraz motiveye de ihtiyacım var umuda da. Benim durumumda olanlar ne demek istediğimi anlarlar gerçekten çok zor Allah herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah.