adatuna minimix ben çukurambar koruda doğum yaptım memnunumdum ama doktorum ayrılmış genel olarak hastanede hiç sorun yaşamasım Şuan 2.bebek batıkennte ahmet süha hocaya gidiyorum memnunum
minimix adatuna evime yakın diye Sincan koruya gidiyodum ve doğum için öukurambar şubesine geçecektim. Benim doktorum da ayrılmış ve detaylı ultrasonu aydan biriye yaptırmamıza rağmen orda bile fazladan 1 saat bekletildik o yüzden bunlardan doktorun ayrılması acaba dedirtti yoksa doktorumdan çok memnundum. Şimdi doğuma 1 ay kaldı ve doktorsuz kaldım…
Krystal Seyda-06 Bende tıp fakültesine gidiyorum.. inanılmaz sevindim sanki böyle köyden gelmişim de bi tanıdık bulmuşum gibi 🤣
gorkemakdmr Meri_0861 bilkent şehir hastanesi necati hancerlioğulları bende burdan tavsiye üzerine gittim ve çok cana yakın babacan bir doktor her hafta alıyor diye biliyorum hastanede temiz güvenilir bence
Seyda-06 Krystal bende poliklinikteyim çokta memnunum ama 3 randevuda da şimdilik perinatoloji takipliyim eğer bu seferki randevuda bi sorun çıkmazsa polikliniğe geçeceğim tekrar
Aygunirmm Meri_0861 detaylı ultrason için radyoloğa yönlendiriyolar sizi. Ben anlaştığımda yönlendirdiği kişi için ücret 6bin tl idi
kurtttttt Petrikor1 hala aynı doktorda mısınız Doğumu Ankarada düşünüyorum Size fiyat için ne söylediler
Petrikor1 kurtttttt evet hala aynı doktordayım kendisinden doğum paketi almıştım. Yarın randevum var hatta. Herşey dahil 76 bin ödedik🌸