Merhaba geçmiş olsun🙏🏻 şubat ayında ilk gebeliğimi yaşadım 1 yıldır olmuyordu soerm sorunumuz vardı, tam aşılamaya gideceğimiz ay gebelik oluştu ama kaybettik ilk gittiğim dr dış gebelik teşhisi koydu ama haftası küçüktü 5+4 ultrasonda hiç gözükmedi ama beta artıyordu, beta kendiliğinden düşüse geçti kanama başladı regl gibi attım ama doktor yine de beta takibi istedi hala sıfırlanmıyordu bana 2 doz MTX iğnesi yaptı size yapılandan sanıyorum. 3 ay korunun iğnenin etkisi devam eder dedi korunmayı bırakınca yine gebelik elde edemedik biz de tüp bebeğe başladık 23 haziranda. Burdaki doktorum daha bilgili bence sen kimyasal geçirmişsin bence yanlış teshis dedi. Rahim filmini sorduğumda iki doktorada daha ilk düşük gerek görmüyoruz dedi hatta kimyasal ve dış gebelik düşükten nile saymıyorlar, ayrıca gebelik oluştuysa en kötü 1 tüp açık demek dediler sizinki de ipne ile sonlanmış ve çok küçük zarar vermemiştir inşallah ben de olmadı, daha büyük bebekler iç kanamaya sebep olup tüpü yırtıyor ya da patlatıyor içiniz rahat olsun