Nurrrrtek Kızlar sabah 5.30 dan beri sancı var ama düzenli değil bi anda geliyor regl ağrısı gibi sadece kasıklarımda rahmim de hissediyorum doğum sancısı olabilir mi ya 38+6 haftalık gebeyim yalnızım onun için emin olmadan hastaneye gitmek istemiyorum
Parinas Nurrrrtek bende aynıyım 37+4 üm dün sabah nişanın geldi geceden beri de regl sancım var düzensiz 🤦🏼
kaderdd Nurrrrtek benimde üçüncü doğumum oldu sancılara dayanamayıp hastaneye gittim sende farkedersin zaten o ağrıyı ve çok hızlı ilerledi 5 cm olan açıklık beş dakika sonra 7 oldu sonra tam açıklık oldu zaten hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏🏻
Parinas Nurrrrtek oluyor ama sancıyla eş zamanlı değil. 3ncü doğumum olacak ama hiç böyle bişey yaşamadım. İlk doğumum sanki 🤭
Anonim3400 Sancının düzenli aralıklarla gelmesi lazım 10 dakikada 1 e düşünce gidebilirsiniz öncesi erken olur evde geçirin süreyi daha rahat edersiniz ılık duş alın iyi gelir sıcak suda oturun yarım saat açılmanızı kolaylaştırır ördek yürüyüşü squat yapın
Nurrrrtek Anonim3400 teşekkürler evdeyım gitmedim hastaneye daha iyice sıklaşsın istiyorum sancıların
Anonim3400 Nurrrrtek Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doğumunuz çok güzel geçer inşallah 💕
Parinas kaderdd maşallah ne güzel olmuş. Kaç dakikada bir olunca gittiniz hastaneye. Benim de 3ncü doğumum olacak. Doktor 5 dakikada bir gelmesini bekleme yolda doğurursun diyor ama ben hastanede sancı çekmek istemiyorum biraz da suni sancı verirler diye korkuyorum evde çekmek istiyorum
kaderdd Nurrrrtek benimde üçüncü doğumum oldu sancılara dayanamayıp hastaneye gittim sende farkedersin zaten o ağrıyı ve çok hızlı ilerledi 5 cm olan açıklık beş dakika sonra 7 oldu sonra tam açıklık oldu zaten hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏🏻
Canimannemm Hanımlar bendede sabah hafif pembe kırmızı kan geldi bu nişan mıdır ikinci gebeliğim ama ilkinde nişanım gelmemişti herhangi ağrım yok çok az regl ağrısı var ama çok çok az beklemeliyim di mi 39+2yim
kaderdd Parinas dakkasına bakamadım açıkçası çok ağrım olunca heyecanlandım😄 nişanım da çok fazla gelmeye başlamıştı tek seferde gelmedi ama gerçekten anlarsın o ağrıyı diğerlerinde olmamıştı benim de bu sefer oldu sadece
kaderdd Parinas dakkasına bakamadım açıkçası çok ağrım olunca heyecanlandım😄 nişanım da çok fazla gelmeye başlamıştı tek seferde gelmedi ama gerçekten anlarsın o ağrıyı diğerlerinde olmamıştı benim de bu sefer oldu sadece
Parinas kaderdd bende öyle yapayım o halde dayanılmayacak gibi olunca gideyim. Hastanede yakın zaten. İnşallah iyi geçer
Parinas kaderdd önceki 2 doğumunda suni sancı aldım. İlki çok kötüydü çok fazla verdiler aşırı sıktı sancılarım. 1 dakikada bir giriyordu dayanılmazdı. İkinci doğumumda az az verdiler o doğumum iyiydi. Yine bi sunisiz kendi sancımla doğumu tecrübe etmek istiyorum☺️ inşallah nasip olur hayırlısıyla