EsoMom_ Talentedmom ben daha emzirmedim bilmiyorum canım ikinci gebeliğim ama ilk çocuğum olacak insallah :)
benimsin21 EsoMom_ Kahveler var kilo vermek için emziren anneler için de uygunmuş galiba sabah aç karnına içiliyor. Bide onlara bakın isterseniz
EsoMom_ benimsin21 daha doğurmadım ta doğurduktan sonra bakıcam ama hersey bogazda bitiyor bacım valla istediğini iç fayda etmez bogazı tutmadıktan sonra :)
benimsin21 EsoMom_ Ben boğazı tutamıyorum ne olsa yiyorum bide su içsem yarar bana yani ama kilo gene gidiyor hemen
benimsin21 EsoMom_ Kilon çok fazla değilse skntı etme derim eskiden o kdr sıkıntı ediyordum ki şuan göbeğim hiç yok fiziğim gayet iyi eşim kilo al diyor hatta ama 50 üstü olduğum için sinir oluyorum 48-50 kilo arası olmayı istiyorum.
benimsin21 EsoMom_ Boyunuz uzunsa eğer 60-65 olsanız da yeterli ama benim gibi 155 iseniz 50 fln ideal kilo bence
benimsin21 EsoMom_ Kahveyi buldum bir ünlü paylaşmıştı size fotosunu atarım şimdi memunmuş. Ben elbiselerde fln kilolu görünüyorum ama dar şeyler giyince fiziğime bayılıyorum. Popodan nasıl kilo alabilirim😐
dmrelif benimsin21 bunlar çok zararlı içmeyin bunları vücut komple susuz kalıyor komple sentetik içerik bunlar sporunuzu yapın daha iyi emzirmek kalori yaktırır zaten
dmrelif Doğumdan hemen sonra ortalama 5-7 kilo azalır anında plasenta su bebek falan. Zamanla rahim de küçülüyor fazla depolanan şeyler de atılıyor aşırı fazla kilo almadiysan bir ayda eski kilona dönersin en geç