Yazgigulsah Merhaba kızalr 25.2 günlük gebeyim kordonda üç yerine iki damar teşhisi konuldu.Böyle olup sorun yaşayan yada normal ilerleyen oldu mu? Merak içindeyimm. Birde bir ayağında içe dönüklük varmış,? Bunları yaşayan var mı?
Ikosa Yazgigulsah aynı seyi doktor bana da söledi cnm 🥺 takip edilmek gerekiyormus böbreklerine vs bakılcak sürekli. Allah ın izniyle sagsaglım kucagımıza alırız insallah bebeklerimizi 😓
Mintos Yazgigulsah bi tanıdığımızda oldu bu ankarada özgür derene götürdüler çok sağlıklı bebekleri maşallah doktor tanısı takibi çok önemli aydınlatmak için
Kturker Benim arkadaşımda aynı durumu yaşamıştı ama doğum yaptı su an bebeği 1 yasında çok şükür hiç bir problemi de hastalığı da Yok herseyi normal bol bol dua et Allah’ın izniyle sağ Salim kucağına alırsın inşallah
Yazgigulsah Kturker sadece bu sorun var diger tüm testleri normal inşallah benımde oyle olur peki küçük mü dogdu yada gelişim geriliği oldu mu?
Kturker Yazgigulsah gelişim geriliğii olabilir demişlerdi ama hiç bir sıkıntısı olmadı gününde normal kilosunda doğdu gelişimi de o şekilde güzel ilerliyor
Yazgigulsah Kturker çok sevindim darısı benim basıma bana birde amniyosentez onerdiler korktum onerince sizede onermişler miydi?