fgormez Meridaily bir kişide 1500 oldu yazmış bence 3500 değildir bir anda o kadar fark koymazlar(umarım),çok cüzi miktar bir anda 3500 olursa çok sasiririm
ydgr1 Ben bugün verdim, fiyat 3500 TL olmuş. Sabah 8′de geldim, 1.sıradaydım. 10.30′da da doktor geldi. Genelde 10-10.30 gibi içeri almaya başlıyorlarmış. 12+2′de gittim, 12 olmadan almıyoruz dediler.
silasari Bus51 sabah erken gitmenize gerek yok ama kapıda sıramatik gibi bi şey var yine sıra alıcaksınız oradan
Ozuzun Bus51 aslımda 1500deki zaman da çok kısa bi süre önce gelmişti 1100dü normalde 1500 olmuştu nasıl hızlı zam koymuşlar
ydgr1 yasen1 Poliklinikler binasından girip bir üst kata çıkıyorsunuz. Genetik bölümüne kadar ilerleyip oradan sıra alıyorsunuz. Doktor adı vs. sorulmuyor. Sıranız geldiğinde size ücreti söyleyip form veriyorlar. Kabul ediyorsanız tekrar bir sıra numarası veriyorlar. Doktor gelene kadar aynı katta bulunan vezneye parayı yatırıp gelip sıranızı bekliyorsunuz.
ydgr1 yasen1 Rica ederim, kolaylıkla halledersiniz umarım. Bana sadece ailede genetik/kalıtsal bir rahatsızlık olup olmadığıyla ilgili sorular sordu. Fetal dna hakkında bilgi verdi. Herhangi bir muayene etmedi.