Smyr_97 15 haftalik oldum 12 de falan folikasiti biraktim ama doktorum yada saglik ocagindaki doktor hic bisey vermedi mide bulantilarim kusmalarim cok oldugu icin prilam kullaniyorum saglik ocagindaki doktor bana miden bulaniyorsa suan takviye filan kullanma dedi ama kullanilmasi gerekmiyomu
sevdaozz Smyr_97 bende de aşırı bulantı var . Kusma az var ama bulantılarım hayat kalitemi çok düşürdü. Fakat tüm takviyelerimi kullanıyorum. Decavit,ferro sanol, progestan, ecopirin ve tabiki olmazsa olmaz prilam . 12+4 olduk.
GamzeAGacs Smyr_97 Canım bizde 15. Haftayız. 12. Haftada doktorum bana vitamin başlatmıştı omega -3 benim o haftalarda kusmalarım ilacı içince arttı.Doktorum bıraktırdı biraz bekleyelim demişti.Şimdi bulantılarım azaldı yarın kontrolüm var bakalım ne yazacak.4. Aydan itibaren demir başlıcam dedi birde.
minikkus114 Smyr_97 Bizde 15+2 haftadayız d3 total ve feramat kan ilacı başladık kan ilacı aşırı mide hassasiyeti yaptı bende doktorumla görüşüp değiştirmeyi düşünücem.
Smyr_97 Bende bidahaki gidisimde soylicem alcam artık önceki hamileligimde hep kullaniyordum cnku bunda vermeyince sasirdim biraz
bluemom24 Haftada multivitamin d vitamini ve demir ilacı yazdı doktorum kalca ve bacak kasılmam olunca 14. Haftada da magnezyuma başladım 😬☺️