irem1412 busrairmak vitamin olarak herhangi bir şey verdi mi ve kaçıncı haftada başladınız vitamine ben 10. Haftada gittim folikasit dışında bisey önermedi
Mrv60 busrairmak merhaba ben konyalı değilim de eğitim araştırma dediğiniz meram eğitim mi selçuk araştırma hastanesi mi
Mrv60 busrairmak birde sibel hanımdan mars den randevu alınca direk gittiğimizde detaylı bakıyor mu ekstra bir bilgimi almak gerekiyor
busrairmak Mrv60 Meram eğitim araştırma. Mhrs den randevu alınmıyor Sibel hanıma eğitim araştırmaya gidip ordan sıra almanız gerekiyor sabah 8 de gidin mümkünse çok yoğun oluyor. Başka bisey gerekmiyor :)
Nesrin6807 busrairmak hayırlı sabahlar benim bse sorcam ben detayliya gidicem bu hafta konyaya meram tıp fakültesi ama netten yazınca necmettin erbakan meram tip diye geçiyor ikisi ayri yerler mi yoksa aynı yer mi kafam karıştı
Mrv60 busrairmak merhaba sibel hanım için eğitim araştırmanın adresini vermeniz mümkün mü ben konyalı değilimde😅
busrairmak Nesrin6807 farklı yerler Meram eğitim araştırma. Ama internetten ayrıntılı için randevu alınmıyor canım gidip Alman gerekiyor
ikibebeliana Nesrin6807 meram tıp fakültesi ve necmettin erbakan üniversitesi hastahanesi aynı yer 😊 eğitim araştırma hastahanesi farklı yer
YsmnYsn busrairmak mustafa başaran 300 lira. Ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Mükemmel bir doktor mükemmel bir ilgi gösterme iyi ki gitmişiz
Smhtlha Doktorum metin çapar ve muayene ücreti 250 tl bu ücret içinde çok ilgili şekilde baktı ayrıntılıya. Zaten çok iyi bir doktor ve ayrintilidan sonra ki gidişlerimizde de artık aynı şekilde renkli ultrasondan bakıyor 4d teknolojisiyle bebişi öyle görmek harika bi duygu🤗
Prettybaby Mervecimcim merhaba emel hanım riskli olmayan gebeliklere de bakıyor mu bilgi verebilir misiniz ☺️
Mervecimcim Prettybaby merhaba. Evet benim riskli gebelik degil fakat Emel hanıma gidiyorum. Riskli olmayanlara da bakıyor.
ikibebeliana Nesrin6807 biraz uzak bende otogar civarında oturuyorum 2 dolmuş yapmak gerekir binkonuta binip belediyede inip tıpa tekrar binilmeli önünde indirir