Nununuz Benim ikinci doğumum olacak ve ilk çocuğumuzdan ayrı kalma düşüncesi bile beni strese sokuyor sezeryandan sonra kaç gün hastanede kaldınız
mucizebebegimmm Nununuz ilk doğum bilkent Ankara’da oldu 2 gece kalmıştık. Şimdi Antep liv de olacak 1 gece dediler.
ipekmom_ Nununuz 2gece diyorlar ve 2gece kalma hakkınız oluyor. Bana da öyle demişlerdi ben bir gece kaldım kendim ve bebeğim iyiydik doktordan onay alıp çıktık. Bu doğumumda da bi aksilik olmazsa öyle yapacağım benimde bi kızım var ondan ayrılmak zor olacak
biranneadayi1 Ben henüz olmadım. Planlı sezeryan tarihi aldık, hastane ve doktor bir sorun olmazsa 1 gün kalıp taburcu olursunuz dedi
Busra6694 Ben Çarşamba oldum Perşembe çıktım doktorum istersen bir gun daha kalabilirsin dedi ama biz çıkmak istedik
Busra6694 hiranurtas valla ben genel anestezi istedim ameliyathaneye aldılar sadece aneztezi doktorunun iyi uykular dediğini hatırlıyorum bide uyandirmalarini öyle uzun sürmedi saniyelik birşey canım o bayılma
adatuna Nununuz yani her şeyin bir ilki oluyor bir günden bir şey olmaz aklınız kalmasın bence kızım 22 aylık anneme bırakıp 1-2 gece tatile gidiyoru doktor da hiçbir sorun olmayacağını söylemişti
Aysecan0335 2 gece kaldım araştrma hast. Dğum yaptım şimdi bende ocakta doğum yapıcam bende her sey yolunda giderse doktoruma sorucam bi 1 gün kalma işini ama kabul etmez çok pimpiririk doktorum
dilaradoyan Nununuz 48saatin dolması gerekiyor genelde. Ama anne bebek iyiyse daha öncesinde de imza atıp çıkılabiliyor