Mor-kelebek Fspgmb ah bu Kaynanalar 🤭 bizde öylelikle bir ismi eledik çok sevmeme rağmen koymak istemedim bu kendi annem olsada aynı olurdu direk bu olsun denilmesi doğru gelmiyor🤣 ya böyle sanki durucam durucam bir isim duyucam hehh iste bu ya dicen gibi 🤣🤣 her postta isim arıyorum artık 🤭 eşim çok istiyor gökçe ismini güzelde ama yanına sanki bir ek istiyor diğer kızımında iki isimli bunu da nedense iki istiyoruz 🌸
87tugba Efendininannesi bizde Hüma koymayı düşünüyoruz ilk aylardan beri ama önüne isim eklesekmi kara veremiyoruz
Efendininannesi 87tugba bende bir ara kararsız kaldım ayşe Hüma yada eslem Hüma olsamı acaba diye normaldede iki isim sevmem bana çok gereksiz gelir o yüzden sadece hümada karar kıldık
87tugba Fspgmb Hüma Ahsen Almina Aden Elisa Lidya Aymira Zeren bunlar benim begendiklerim Hüma koyacağız biz
vildann__ Fspgmb Rabbimin izniyle Allah’ım nasip eder inşallah hep söylemişimdir Rabbim nasip ederse eğer kızım olursa ismini Asya koymak isterim diye 18 yaşından beridir yani öyle düşünüyorum şu an 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim Rabbim nasip eder inşallah
Melllike Fspgmb kızım inci. Eylül Aylin isimlerine hoşuma gidiyor. Popüler olanlardan Gökçe,ipek güzel 👍🏻
birLinaaannesi96 Fspgmb niye bilmiyorum kalbimden zeynep ismi geçti :) Rabbim gönlünüze göre bir isim koymayı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin prenses 🧿🤲🏻
surprizbebekkk Fspgmb prensesimin ismi eylül sanada fikir olsum bizde çok zorlanmistik isim konusunda