Annekuzusu123 Sema05 maşallah gelişimini tamamlarsa evet olabilir bide seninki riskli biraz inşallah gününü bekler
Cerenkrc Annekuzusu123 Son 20 gün saat gecenin 4.34 dünden bildiriyorum 😀 uykular haram oldu nerdeyse artık rahat uyuyamıyorum nefesim kesiliyor sanki o an biri boğazliyor beni evdeki herkes rahat uyurken dahada sinirleniyorum filan 😀
Annekuzusu123 Cerenkrc bu ben olabilirim nefes darlığı acaip zorluyor uykusuz kalıyorum oda zaten ortalıkta sarhoş gibi gezdiriyor 😂
Annekuzusu123 87tugba yaşla alakalı değilde insanın gerçekten her yılı bir diğer yılını aratıyor diyebilirim benim ilk gebeliğim oğlum 42 hafta doğdu nasıl bekledim diyorum şimdi inan bundada öyle zorlandım ki canı sağolsun galiba yaştan dolayı dediğin gibi
Annekuzusu123 s1belyrdmc tabiki haliyle ben 25 yaşındayım ben bile zorlanıyorum size ne deyim ki bide tek çocukla mesela yani
irem10_ Annekuzusu123 aynen şuan 34+4üz 36dan sonra kontrollerim her hafta olacak. Ama benim son iki kontrolde de sancılarım çıkıyor umarım biraz daha durur bebiş
Cerenkrc Annekuzusu123 uyurken bı anda uyanıyorm oda sanki dar geliyor kendimi balkona atıyorum artık gece olmasn diye dua ediyorum 😀
Cerenkrc Minikeller38 En güzel haftalarınız keyfini çıkartın banada öyle derlerdi aman nekadar zor olabilirki ilerleyen haftalar derdim içimden ama dedikleri doğruymuş 😀
Cerenkrc Annekuzusu123 Hayırlısıyla kavuşalim artık her gün uyandımda o gün bugün doğurcam diyerek uyanıyorum ama yine gece oluyor 😀😀😀
Tugcender Annekuzusu123 son 36 ama biz bi 10 gün önce kavuşucaz nasipse uykusuz halsiz intihara meyilli bi gebeşim hayırlısıyla doğursaydık
Annekuzusu123 Cerenkrc ayy amin inşallah vallaha bak diyorum bu hisler sadece bende mi var demekki herkes aynıymış inan doktor dedi 39u beklesek dedim bekleyemem 38 de al bakalım bi 35 den sonra duruma göre dedi