Pemberuya Kızlar oğlum 2 yaşında annemde ilik nakli oldu yeni. Görümcem diyor Ki çocuklar yüksek taşıyıcı oluyor işte annenin yanına götürme vs dedi ama ne kadar doğru acaba aslında gitmiyoruz ama bilginin doğruluğunu merak ettim anneme oğlumdan mikrop geçebilir demek istediği
UraSsmom Pemberuya Yani ilk defa duydum ama sanmıyorum ya görümce annene gitme diye söylüyo olabilir mi 😂
MorKelebek54 Pemberuya ne alaka canim ya. Kucucuk cocuktan bulascak mikrop yetiskinde daha fazlasi olup yine bulasabilir sacmalamis ya bu arada onceki yorumum da ironiydi 😂 yani kanser zaten bulasici olamaz
Simsimsem Pemberuya kanser hastalarının bağışıklıkları çok düşük oluyor. İyileşme süreçlerinde dikkat etmek gerekiyor, görümceniz bu yüzden demiş sanırım. Oğlunuz da küçük hastalık bulaştırma ihtimaline karşı demiş bence.
Mrvsmt2502 Pemberuya herkes ters anlamış ama görümcen kısmen doğru demiş. Annenizin bağışıklığı düşük şuan hastalıklara karşı açık yani. Ama çocuklar yüksek taşıyıcı değil tabiki herkes aynı sizden de çocuğunuzdan da bulaşabilir
miroscumm Pemberuya evet kanser hastalarının bağışıklığı çok düşük oluyor ve en hafif mikrop bile onlar için tehlikeli olabilir çocuklarda sosyal mesafe kurallarına uymayı bilmeyebilir görümcenizinde dediği gibi her yere ellerini suruyorlar parklara Bahcelere gidiyorlar tabi ki cocuklar daha fazla mikrop tasır bence de bir sure cocugunuzla gitmemeniz iyi olur ya da maske kullanabilirsiniz en azından
[silindi] Çocuğun bulaştırıcılığı ile yetişkinin bulaştırıcılığı aynı yani bir fark yok çocuğunuz hasta değilse grip nezle başka herhangi bir hastalık vs yoksa rahatlıkla götürebilirsiniz maske taksın ama, sizde maske takıyorsunuzdur tabi