Burcak61 Busracmn1 ben şimdi alıyorum Doğuma yakın hepsini yıkıycam yıkamasıyım için henüz dolaba bile koymadım kendim hırka yelek falan ördüm onları da yıkıycam hep
GulKeskin Kendime aldigimi bile yikiyorum Hele bide bebiskomunkiler o tenine yikanmadan giydirilir mi 😳😳😳 hepsi ozel deterjaniyla yikandi , utulendi mis gibi oldu 👍🏻🙈
Berkaytuana Busracmn1 aynı konu dün benim kV ile geçti aramda o da yıkama ne gerek var diyor ama ben de yikicam 🙊
Polo Busracmn1 tabikide yıkanacak 😀😀😀 Ne aşamalardan ne ellerden geçiyor. Özellikle yıkamak ziyade Ütülemek bile önemli 😀 mikroplar ölsün die. Kirli oldugu için deil yani 😀
Gulnar44 Busracmn1 ben ilk bebegimde yıkadım utuledim şimdi aynısını ikinci bebegimdede yapicam nasip olursa insallah
AnlatmayaGerekYok Busracmn1 bende yıkıcam bazıları plastik gibi kokuyor mağazada kaç kişi ellemiştir kimbilir
Melisssss1994 Busracmn1 Tabiki yıkanır ütülenir. Kimseyi takma sen. Binlerce kişi dokunuyor. O şekil hiçbir anne giydirmez. İyi yapmışsın
Kamelya Busracmn1 en basiti h&m deposunda çalışmıştım o kıyafetler mağazalara giderken sürekli yerlerden toplanıyordu tozun içinden çıkıyodu kutulardan çıkarırken bi kısmı yere düşüyo üstünden basıp geçiyorlar falan bide alıp mağazalara gönderiliyordu o zamandan beri kendi kıyafetlerimi bile yıkar oldum bebeğiminkini nasıl yıkamayıp ütülemeyelim
Aleynaabirke Busracmn1 ay olmaz yikaman iyi olmus tabi yerlere dusmesinden ziyade simdi bebegin vucudu cok hassat alerjisi olur eder uzerindeki bakteriler virusler pamukcuklar o yeni kokusu bebege iyi gelmeyelebilr hic degilse utuyle iyice dezenfekte etmis oliyoruz daha sonra zaten her zaman yıkanıyo ilk uikama ütü cok onemli
MasaaL Busracmn1 tabiki yıkanacak, kendimize aldıgımız iççamaşırı olsun kıyafet olsun her şey yıkanmalı. Nasıl bir kafa yapısı bu.
Sever Busracmn1 tabiki hem bebeğin hem kendinize aldığınız şeyler tıkanmalı ne kadar pis tesktil ortamları bi görseniz
Zeynpatak Busracmn1 bebegi gectim ben kendime aldigim kiyafetleri bile yikamadan giymem .annemden oyle gordum . Kayinvaliden gorm3mis demek ki 😅
Ades34 Busracmn1 Sadece bebeğin kıyafetlerini değil kendime aldığım kıyafetleri de giymeden önce yıkarım mutlaka öyle olması gerekir leş gibi yerlerde üretiliyor,depolarda bekletiliyor,mağazalarda herkes dokunuyor,yerlere düşüyor vs..
Pars Busracmn1 Biz bile yeni aldığımız seyleri yıkamadan giymiyoruz.. yerlere düşüyor neler oluyor toz içinde raflarda.. ki bebeklerimizin teni 5 kat daha hassas bize göre.. yıkamadan giydirmek çok büyük risk bence en iyisini yapmışsınız