Busracmn1 Merhabalar 🤗 ben bebeğime aldığım elbiseleri yıkadım kuruttum ütüledim kaynanamda dedi ki yeni aldın onları niye yıkadın diyor yeni şey yıkanir mıymış diyo ben de dedim ki mağazalarda bunlar hep yerlerde geziyo niye yikamiyim dedim siz yikadiniz mi yoksa ben mi çok abarttim 🙄
GoncaKeskin Busracmn1 tabikide yıkanması ve ütülenmesi gerekiyor onların imalatındaki yeri görseniz 2 kere yıkarsınız 😄
Sevdalinka_30 Busracmn1 tabii ki yıkanır kendimize bile aldığımız herseyi yılıyorsak bebeğimiz için hayli hayli yıkamamız lazım pis veya denenmemiş olmasa bile toz var tekstil ürünlerin de yıkanmalı kesinlikle
Ssseval GoncaKeskin ben kendime aldığım kıyafetleri de yıkamadan giymem😀 kayınvalidenin temizlik anlayışı farklı boşver
Eda0509 Busracmn1 hayır canım ne abartması. Bebek kıyafetleri yeni alındığı zaman yıkanmalı zaten. Herkeste yıkıyor yani sadece sen değilsin. Bende yikicam
Eda0509 Busracmn1 biz bile kendimize bisey alsak yıkayipta giyeriz yani kuzum. Bence kaynișe bakma sen 😙 bilmeden konuşmuş
Selim_Alparslan Busracmn1 eskiler hep öyle diyor canım yıkanması lazım herkes elini değiyor yere düşürüyor 😑