Kubra_0711 Kızlar yeni hamile olduğumu öğrendim tam 4 haftalık hamileyim doktora gidene kadar hemen folik asit kullanmak istiyorum kullandığınız markaları benimle paylaşırmısınız
Deletedmom_8793 Kubra_0711 Regenesis Max kullanıyorum ilk gebeliğimde de bunu kullandım içeriği çok iyi
Kubra_0711 Deletedmom_8793 ilk defa duydum bu markayı ben elenetal ve folidays çok duymuştum onlara görede iyimidir bu marka çünkü fiyattan çok içerik önemli benim içinde
Deletedmom_8793 Kubra_0711 içeriğinde bir çok mineral ve vitamin bulunuyor üstelik içerisindeki folik asit miktarı çok fazla değil sizde araştırın elbette hatta eczacılara sorun benim kuzenim eczacı oda bu markayı öneriyor fiyatı biraz pahalı ama ben en son 600 e aldım
bbety Solgar veya ocean folik asit alın aktif formunda olması gerekiyor. Bunlar aktif formda. Günlük ihtiyaç 400
Nrgalt8 Ocean methyl folat öneririm hem hamilelik öncesi hem de sonrasında bunu kullandım, ikiz gebeyim
istanbuldabiizmirli @Kubra_0711 merhaba 10 haftalık gebeyim, gebelik planladıgımız gibi hocam bana demir takviyeli folik asit verdi. Çok da memnunum. Gynoferro Sanol. Her zaman da bulunuyor. Demir de mühim, bir değerlendirip sorun derim🙏🏻