Talihkusu6666 Kizlar pik demi bugun? Erken yumurtlama gözüküyor sat 5 Agustos :) Dün gece degerlendirildi bugun gecede degerlendirmem gerekiyor demi? Yarinde bu test siliklesmeye başlayana kadar demi?
Sendenbanakalan Talihkusu6666 hayırlısıyla inşallah bu ay sevince varırız..evet pik gözüküyor değerlendirmeye bir günde bir alın ne olur olmaz birde ayaklarıni yukarı hemen kaldir yat birazda🌸 eşin keçiboynuzu yerse etkili olur iliski öncesi filan 🌸
Talihkusu6666 Deletedmom_297 dün gece bugun ve yarin demi? Cok tessekür ederim sonra 9.gün ovulasyondan sonra hcg testleri yapacagim. Eger ihtiyaci olan varsa türkiyeye geldigimde getirebilirim daha uygun burada ve 50 ovulasyon testi var cok hassas ve 25 Hgc testi.. Bu yolda tüm bacilarima destek olmak icin hazirim
Deletedmom_297 Talihkusu6666 evet canım buraya yazarsın ben hamileyim 😍💕❤️🥰 inşallah beneğin gelir ❤️
Talihkusu6666 Deletedmom_297 rabbim kucagina almayi nasip eder insallah ❤️ dualarim seninle sende duanda eksik etme beni
Deletedmom_297 Talihkusu6666 amin canım benim bende 1,5 yıl bekledim o kadar iyi anlıyorum ki sizi rabbim tez zamanda hayırlı haberi almayı nasip etsin goysoseed fertilite jelde kullanabiliyorsan kullan canım hacamat yaptır benim böyle oldu ❤️
Talihkusu6666 Deletedmom_297 benim bu 3. denemem ilki tuttu ama kimyasal oldu.. 2. de kimyasaldan sonra vucut toplanmasi uzun sürer dedi 3. simdiki bakalim ❤️❤️ Rabbim herkese nasip etsin
Talihkusu6666 Sendenbanakalan ay kuzummm cok tesskür ederim güzel sözlerin icin ❤️dualarim seninle Yumurtlama günün ne zaman ❤️
Talihkusu6666 Bir1kelebek pik gördügüm gün hergün degerlendirdim bugun silik olmasina ragmen yine degerlendirdim umarim bu ay tüm bebek bekleyenler güzel haberler alir ❤️ peki siliklestigi gün mü önemli yoksa pik mi?
Bir1kelebek Talihkusu6666 canım ikiside çok önemli aslında ama sanırım pik olduğu gün bi tık daha iyi diyorlar
Bir1kelebek Talihkusu6666 bende durumlar nasıl mı ahh ah 😅 reglimi bekliyorum bat 22 bu ay da olmadı maalesef🥲🥲🥲