Acccee Bu ay hiç umudum yoktu tamamen aklımdan çıkmıştı ama göğüs ağrılarım mide bulantısı şüphelendirdi geçen hafta test yaptım hiçbir şey çıkmadı bugün yaptım anında çizgi çıktı bakar mısınız
Mor-kelebek Acccee canım hevesini kırmak istemem ama test artimed mi ? Eğer artı medse çok net kırmızı çizgi vermezse güvenmiyorum bana yalancı pozitif verdi kaç kere 🙄 hakkında hayırlısı neyse o olsun tabiki rabbim gönlüne göre versin
Alp3010 Acccee canım var bence. Hatta belli yani. Şu yalancı pozitif olayı bana hiç denk gelmedi ondan sen hiç böyle odaklanma yalancı pozitif gibi düşüncelere. 4 gün sonunda kan verirsin netleşir
nuriyegcl Acccee bende days doctorla ögrendim hamile olduğumu yalancı pozitif çıkarıyor diyenler oldu ama herkeste yalancı olacak diye bişey yok 😂 benimde bu şekildeydi testim hayırlı olsuuunn 🥹💖
meliisssi Acccee bende days doktorla yaptım reglime 3 gün kala silik çizgi çıktı aynı seninki gibi bugün regli gecikmemin 5. Günündeyim 2 gün önce beta verdim negatif çıktı kafam karışık 😂
ikimelekannesiyim Acccee bende bu ay bi kaç defa days doctor ile yaptım hepsinde yalancı pozitif çıkardı belirtilerimde vardı ama kanda negatif çıktı
Mor-kelebek Acccee hakkında hayırlısı olsun canım dediğim gibi amacım asla hevesini kırmak değil kaç sefer yalancı pozitif görüp kanda negatif çıktı o anki hayal kırıklığı çok daha kötü oluyor. Rabbim kalbine göre versin inşallah vardır 🌸
Acccee ikimelekannesiyim Bende hiç çıkarmadı ve diyorum ya tam umudu kestim hatta bu ay tedaviye gidecektik lakin çok uyumam iş yerinde bile gidip uyuyordum bide göğüs ağrım çok olunca üzerine şeffaf akıntım olunca çok fazla olabilir mi dedim ikinci dakika da çıktı
Acccee Mor-kelebek Pembe çizgiyi görene kadar gidip kan falan vermem bende hevesinin kırılmasını istemiyorum artık