Adaym Kimi erken daha diyor kimi ben hissetmiştim diyor. 12. Haftada bebeğini hareketini hisseden oldu mu ?
Ecrin_47 Adaym bn 3. Gebeliğim de 13 14 haftalarda hissettim doktura söyledim o zaman ultrasonda bebeğe bakıyordu ve çok zor dedi hissedersin dedi o bagirsaktir dedi ve o an gelen bir şey pıt yaptı doktora söyledim bebeğin çok hareketli ola bilir hissetmiş ola bilir dedi ve oğlun olacak dedi erkeğe benziyor dedi ama kız çıktı ve gerçekten bebegim çok hareketliydi bn onu dünyaya getirene kadar ondan ne tekmeler yedim halada anne karımda nasıl tekme atıyorsa şimdi 4.5 yaşında gece ağlamaları var tekme atıp duruyor 😆😆😆😆 şimdi 4.e hamileyim diyorum ki her halde bunda 12 haftalıkta hissederim 🤭🤗☺️
Ecrin_47 Adaym evet doktor inanıyordu o sırada pıt yaptı dedi ki elimden kaçtı Bebek çok hareketli dedi o zaman inandı 😆☺️😄😄
minikari Adaym nasıl anlatsam bilemedim 😍 ama farkı anlıyorsun böyle şuan benim kasık kısmında sanki kelebek veya işte balık var gibi pıt pıt kalp atışı gibi
Mamiko_2020 Vallahi hissettim ben tam 12de kasığımın ortasında hatta değildir dedim,doktora 12+1de gittim ve tamda bebeğim kasığımın ortasında bi iki kere oldu sonrasında hiç olmadı 🥰ama 2.gebeliğim o yüzden erken hissetmiş olabilirim