Nihallce Merhaba hamiş anneler 22 haftalık hamileyim. Kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum. Bacaklarımın arası belim sırtım her yerim agrıyor. Doktoruma da danısacagım bu durumu benim gibi yaşayan varmı?
Mucizem_63 Nihallce bel ağrısı dün gece bnde oldu gece 3 te belimden sol kasigima vuran ağrıya sanciya uyandım 2 sat sancısını çektim mhfldm
Senaenes Nihallce 25 haftalık hamileyim yaklaşık üç haftadır her gece bel ve bacak ağrılarım var doktoruma danıştığımda bi sıkıntı olmadığını söylüyor magnezyum sabah akşam kullanmaya başlayınca biraz rahatladım
Fadime97 Nihallce benimde bir haftayı geçti ara ara belime sancı girip çıkıyor sağ belimden sağ göbek deliğime kadar doğuruyorum sanki yaa o kadar acı veriyor
Nihallce Mucizem_63 bende de oluyor bacaklarımın arasındaki ağrıdan yürürken zorlanıyorum ve ayaklarım da şişiyor. Bunlar normal mi acaba
Mucizem_63 Nihallce yani ağrıyla beraberinde kanama yoksa bebek buyunce rahim agror bağlar genişliyor diye birde kramp faazlalasrmis
Nihallce Senaenes bacaklarda kramp oluyor geceleri, magnezyum eksikliğini bende duymustum bi soracağım 🙏🏻🥰