Leylak34 Kizlar özel hastane de dogum yapacağım birden fazla refakatçi kalabiliyor mu ? Tek kişi kalacak sa hakkimi eşten yana mı anne den yana mı kullanmaliyim
Kleopatraa Leylak34 Bende hem annem hem kayınvalidem kalmıştı.. Eğer annenizin yardımcı olacağını düşüyorsanız anneniz kalsın derim daha tecrübeli oluyorlar
maviportakal_ Leylak34 eşim ve annem kalsın istiyorum ben de ama nasıl olacak bilmiyorum tek kişiye izin verirlerse eşim olacak
Eda-54 Leylak34 bende özelde doğum yaptım eşim kalıcak diye karalaştırmıştık ama doğum yapınca işler değişiyor sezeryanlıydım kalkamıyordum bebişin sık sık emzirilemesi lazım gece kalkmak gerekiyor sık sık bebişin altı değiştirilecek eşim yapardı ama uykusu çok ağır kalkamazdı o yüzden hem annem hem eşim kaldı sabah kadar annem baktı ben sadece emzirdim eşim de sabaha kadar uyudu 😁
Eda-54 maviportakal_ özelde refakatçı sınırı yok bebeğim kalmıştı ben eşim ve halası 3ümüz refakatçıydık
Leylak34 Eda-54 Eşim uyumaz ama çok panik olduğu için kalması sakıncalı olabilir mi acaba diye düşündüm 😁🤭
nagihan14 Leylak34 15 gün önce doğum yaptım. Annem kayivalidem ve eşim kaldı. Ama tek kişi kalacak olsaydı kesinlikle annem kalsın isterdim. Eşim ve kayınvalidem sabaha kadar uyudular annemle ben uğraştık bebekle. İlk dogumumdu tuvaletimi dahi yapamadım hep annem temizledi banyo yaptırdı diğerleri kuru kalabalık
Eda-54 Bal0306 annemin hakkı ödenmez sandalyede kafasını masaya koyarak uyumuştu zaten toplasan 2,3 saat uyumuştur o gece
Leylak34 nagihan14 şaka gibi ya kaynana yatmaya mi gelmiş hastaneye azcık durtseydiniz.Ne varsa garip analarimizda var
nagihan14 Leylak34 sabah bir de eşime dediki oğlum üşüme diye gece 3 4 kere kalkıp üstünü örttüm. 😃😃 eşim o gün 12 saat çalışmıştı ona bir sözüm yok ama kayınvalidemle doğumdan sonra bir daha görüşmedim
ikincibahar_08 Ben bir gün önceden yatış yaptım kardeşim ve annem yanımda kaldi doğumdan sonra ki gecede annem kaldı ben anneden yanayım eşim çok panik yaptı annem daha çok işime yaradı ve bana destek oldu isterseniz hem anneniz hem eşiniz kalabilir