Arzu2131 Kızlar 12. Haftamda doktor erkeğe benziyor dedi 14+0 da yüzde 80 erkeğe benziyor dedi yine başka bir doktor çarşamba günü doktora gidicem 15+2 oluyoruz o zaman kesin net söyler mi bu defa özele gidicem
minikari Arzu2131 12 de %90 kız dedi 16 da %100 dedi 20+6 da detaylı ya girdim radyoloji uzmanı ve kendi doktorum tekrar kız dedi çevremdeki bazlı kişiler hala erkek olabilir diyor psikolojim bozuldu 😂😂😂😂😂
s2121 Arzu2131 15. Haftam da oğluşum pipisini gösterdi önceleri hiç tahminde bulunmamıştı bana 15 te gösterdi pipiyi
QueenBahar_ Arzu2131 16 da gittim göstermedi oğlum 18 haftalıkken gittim net bacak arasını gördüm zaten 18 haftadan sonra yanılma şansı sıfır
Hamide_1 s2121 merhaba ya aynı durum başıma geldi ama bana başta kız dediler kaç kez sonra erkek dediler pipi mi o emin olamadık resim, varsa ultrason bende bakabilir miyimm
bluemom24 Haftada bi çıkıntı görmüştük doktor erkeğe benziyor demişti 14. Hafta tekrar gittim kesin erkek dedi
Hamide_1 bluemom24 varmı ultrason resmi bende bakabilir miyim bize kız dendi kaç kez çıkıntı gibi bişey var sonra erkek dediler
s2121 Hamide_1 buraya resim yüklemesini bilmiyorum canım ben sende varsa ultrasyon resmin at ben sana söylerim zaten o çıkıntıyı anlarım kordon çok net bir şekil de belli ediyor zaten pipi de