ay_isigix Kızlar öğle arasında atıştırmalık neler yiyorsunuz kahvaltıdan sonra bişeyler yemek istiyorum ama hamileyim her şey de yenmiyor güvenli şeyler arıyorum meyve kuru yemiş dışında ne yiyebilirim onları da yiyorum ama her zaman canım istemiyor
3boysmom ay_isigix genelde smoothie tarzı şeyler yapıyorum kendime yada yoğurtla meyve karıştırıp yiyorum😂
ylnydgd Kuru meyve biraz yulaf yoğurdun içine koyarsanız sıcak havalarda iyi gidiyor ofiste ben öyle yapıyorum
Denizj ay_isigix kuruyemiş ve meyve den başka bişey yemiyorum bende. Lezzetli şeylerin de hepsi sağlıksız😒 süt yoğurt kefir de ara öğün yaptığım klasikler😅
lotusflowers Kızlar ya gerçekten hiç aburcubur yemiyomusunuz paketli. Ben böyle gördükçe kendimi kötü hissediyorum. Cips çikolata dondurma falan yiyorum ben sürekli. Yememek mi lazım 😓
Deletedmom254 lotusflowers bende yedim valla özellikle dondurma ve çikolata, bisküvi kek tutamadım kendimi daha az sıklıkta cips😂 9 ay çok uzun hi süreç hep çok sağlıklı beslenmek bana çok zor geldi
ay_isigix lotusflowers valla arada yiyorum ben bffbfbfn bir gazlı içeceğe ara verdim jelibon istiyor canım ama kocam yeme artık diyor 🥹
Serap09 ay_isigix ben milföy kesip ikiye arasına pudra şekerli tahin ceviz koyuyorum fırına atıyorum arada atiyorum ağzıma çok leziz
Reyhan_ma Kefir, süt, müsli veya yulaf, evde ne varsa çeşitli meyveler. Kuru yemiş veya karışık çerez. Çerez olarak da dün karşı koyamadım ve züber noutosun nohut cipsini keşfettim. Yine yemesek daha iyi ama içeriği baya temizdi bakabilirsiniz.