Zeynep2929 Decavit multivitaminmiş, ocean mumy aldım balık yağı ama onda da multivitamin yazıyor ikisini aynı anda mı almam lazım yoksa nasıl olacak kızımda sadece ocean mumy kullandım demir ilacıyla birlikte siz nasıl kullanyrsnz
Hgknf-223 Zeynep2929 banada doktor ikisini bir yazdı bir gün birini birgün birini kullan dedi d vit ve demiride hergün kullan dedi
Yel123- Bende ocean mumy kullanıyorum decavite gerek yok ben sadecw kan ilacı ocean mumuy ve d vit kullanıyorum
Yel123- Zeynep2929 zatwn decavitte olan vitaminler ocaen da da var başta decavit kullanıyordum sonra doktor balık yağı kullansan alma imkanın varsa alsan daha iyi olur dedi bende ocean aldım decavit kullanmıyorum gerek yok
Zeynep2929 Yel123- tamam o zaman. Çünkü sağlık ocağı doktoru decavit kullan birde yanında balık yağı al dedi
Yel123- Zeynep2929 ayrı kullanma bence ocean mumy ile devam et kan yada d vit varsa onları kullanabilirsin ama decavit ve ocean mumy olmaz
Hashasim2020 Ya sadece Ocean mumy kullanacaksın Ya da decavit + eda daily gibi sadece balık yağı hapı ekleyeceksin yanına Decavit ve Ocean ikisi de multi vitamin birlikte kullanılmaz
Zeynep2929 Hashasim2020 ocean mumy bı kullanayım decavite geçerim yanına ayrı sadece balık yağı alırım artk