Srfblt Umudayolculuk0101 bana bıraktırmadı doktorum hem fitil olarak hemde iğne olarak doğuma kadar devam ettim. Fitil günde 2 kere, iğne haftada bir kere kullanıyordum
Umudayolculuk0101 Srfblt anladım canım çok teşekkür ederim bize de dua et sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Srfblt Umudayolculuk0101 etmez olur muyum, okuduğum denk geldiğim kim varsa hepsine dua ediyordum halada ediyorum 🙏🏻🤍✨Rabbim hepimizin bebişlerini vakitli sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin, hepsine güzel uzun hayırlı ömürler versin 😇
babymomm__ bilgemomy surekli dile getirirsin o zaman ben israr edemedim cnku normal dogururum dedim dikis var yapamazsın dedi bide 2 düşük olunca onceden birinde hatta bende fenalasmistim riske atmak istemedi sağlıklı gelsinlerde artık
bilgemomy babymomm__ gerek olduğu zaman yapacak bisey yok riske atmamak lazım benimde 23 haftalık erken doğumum var sadece bitane onu da zaten suyum geldi kendi sancımla doğurdum sezeryan olsaydım yine isterdim haklısınız o yüzden riske atmayın hiç kendinizi de
Umudayolculuk0101 Srfblt canım bir şey daha sorabilir miyim suyum bitme noktasına gelmiş yazmışsın ya belirti filan vermedi mi hiç şu sızıntısı hissetmemiş miydin öncesinde belli değil miydi
Srfblt Umudayolculuk0101 tabi sorabilirsin istediğin kadar hiç önemli değil ❤️😊yok benim hiçbir belirtim olmadı, sızıntım hiç olmadı 2 hafta önce kontrole gitmiştim her şey normaldi gayet hatta.
Umudayolculuk0101 Srfblt öncelikle çok sağol canım❤ anladım canım benim de birkaç gündür sanki hareketleri azaldı gibi hissediyorum bir sorun mu var acaba diye panikliyor insan
babymomm__ bilgemomy birsey soracaktım arada alt kısım da agriniz oluyor mu benim bu aralar olmaya başladı sanki dikis yeri sızlıyor gibi sizde de oluyor muu
bilgemomy babymomm__ bende hiç ağrı yok o tarz canım bi doktora danış ama rahim büyümesiyle alakalı da olabilir sen dikiş sanıyor olabilirsin belki
babymomm__ bilgemomy ayy inşallah insan ister istemez korkuyor enfeksiyon da tabiki iyi birsey değil ama işte :)
SerapBaser Merhaba 35 haftaligim 37 de serklaji alicaz dediler su an 41 cm guzel dedi ama serjlajdan hemen sonra dogum basliyormu zaten gelisimi 2 hafta gerideymis birde kilosu bari buyusun premature gibi olmasi istiyorum ne yapmam gerek 39 u gorsek kafi.