Aysnrplt Kim demiş Ağustos anneleri hep erkek bebek bekliyor diye. Sonunda öğrendik cennet kokulu prensesim gelecek🥰🥰🥰 Rabbim herkesin gönlündekini kucağına nasip etsin inşallah 🙏
Esratopal Aysnrplt ben 14 haftalığım yarın gidip öğrenicem inşaallah gönlümden kız geçiyor eşimde çok istiyor ama hayırlısı olsun🤭 seninde gözün aydın balım❣️
Aysnrplt Gizem_miros inşallah canım. Çok merak ettim bakmadık takvim kendimde aramadık durum bırakmadım. Kız mı erkek mi diye. 16. Haftamızda zorla da olsa öğrendik. En kısa zamanda haberini alırız inşallah 😊
Aysnrplt SuSerkan 11 12. Haftada erkek denilenlerin yarısı kadarı kıza dönücek gibi geliyor bana 😊 bizim de 12. Haftada bariz bi çıkıntı vardı yanılma çok oluyor. Pembişleri almaya başlayalım
Gizem_miros Aysnrplt neguzel canim ben 2 hafta sonra gidecem ama cok meeakliyim bir oglum var 2.cinin cinsiyetini merak ediyorum oglansada kizsada ogrenim artik diyorum🤗🤗 senjn 12 haftada cikinti mi var demislerdi kzuum
SuSerkan Aysnrplt 12 de kız dedi doktorumuz 15 de gittik net bende gördüm kız ☺️ Ben alışveriş için acele etmeyeceğim önümüzde bayaa zamanımız var 🙏
Brnaebu Aysnrplt sormayin 12.haftada erkek denildi sonra 13 de gittim yok göstermedi cook nazlı 2li tarama icon bile 2 kez gittik uyuyordu ilkinde cunku acaba kız mı diye dusunuyorum bende😂bu kadar naza yani😂😂 16.haftamizi bekliyoruz sabirsizlikla
Aysnrplt Gizem_miros evet canım çıkıntı vardı bariz şekilde ama doktorum bu haftalar yanılma haftaları erkek kız diyemem demişti iyiki de dememiş şimdi şüphe olmadan net öğrendik 🥰
Aysnrplt SuSerkan bize demedi çıkıntı olduğu için daha sonra 14. Haftada devletteki doktor kıza benzettim demişti ama şimdi kesin 😍
Gizem_miros Aysnrplt aa sasirdim kuzum demek yanilma oluyo gercektn ya iyiki bnde ogrenmemisim 2 hafta sonra net olur 16 haftalik olcam ozmn
Aysnrplt Esratopal Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin. Belirtiler erkek görünüyordu bende ama kızım olucak 😘