esra6060 3.gebelik ikinci ile arası 14 ay olacak doğum yaptığımda 37. Haftada alınması gerektiğini söyledi doktorum kuvoze girer mi acaba çok endişeliyim şuan tam 36. Haftadayim bakalım sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım inşaallah
QueenBahar_ esra6060 ben 36+1 haftada doğurdum çok şükür kuveze felan girmedi ciğer iğnesi vs yapılıyor anı suyum gelmişti
Arzu19988 esra6060 21agustos benimde sezeryanim 37+0olucagz .doktorum.bir sorun olmaz dedi.bebegin.kilosu2.500gisteriyor ama daha kucukte ola bilirmis.riskli hamilelik olmasina ragmen kuvez ihtiyaci olmaz dedi doktorum olursada bir kac gun ola bilir ama genellikle hafta cok.erken degil dedi iyiymis
Kbrhrn esra6060 36+6 da doğum yaptım, doğumdan önce 2 defa ciğer geliştirici vuruldum, bebeğim çok şükür küvöze girmedi
esra6060 Kaç kg doğdu bebek birde kolik sorunu yaşadınız mı bı yakınim erken doğum yaptığı bebeğinin kolik olmasının sebebini buna bağlıyor ama bilemedim açıkçası kızım 9 ay boyunca hep ağladı
Mrsz esra6060 bağırsak 38. Haftada gelişimi tamamlıyor ben zorunlu olarak 36 da doğurdum çocuğum 4 buçuk -5 ay gaz sancısı çekti zamanında doğanların 2 max 3 ay gazı oluyor .erken doğum ,erkek cinsiyet kolikte risk faktörü.
Arzu19988 +İlk kizimda 35-36haftada dogdu iki yil once kuveze bir gun yarim girdi oda wekeri asagi idi o yuzden
fasulyecik_ esra6060 kızımı 36+5 de doğurdum sezaryen ile cok şükür sıkıntısı olmadi kuvoze de girmedi.
Asyaalin esra6060 37+2 gelişimi gerilemeye başladığı için sezeryan olmuştum bende ciğer geliştirici yapılmıştı zaten 2 doz 2.600 kg doğdu çok şükür hiçbi sorunu olmadı emme vs hepsi çok iyiydi kolik falanda değildi 3 yaşında koca kız oldu şimdi içini ferah tut canım🌸
Dmttthemum esra6060 ben de daha bir hafta önce 37+2 de doğurdum çok şükür küveze de girmedi bir sorun da olmadı
Mavispembis1_ esra6060 canım merhabalar sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde 3. Sezeryan doğumum neredeyse 13.5 ay olacak araları, neden erken almak istedim dikişlerde mi problem var
esra6060 Dikişler incelmiş riske atmak istemiyor doktorum bakalım yarın kontrolüm var artık günü belli olur