Afra11 Merhaba, Pendik Medipol hastanesinde kontrole giden ve memnun kalan var mı Doktorlarınızı paylaşırsanız sevinirim henüz yeni hamile olduğumu öğrendim doktor arayışındayım .
Csrbbkym Afra11 Bence hepsi aynı ben 3 doktor değiştirdim kısa sürlaikte denemedim 2. Gebeliğim sonlara geldim bence hiçbiri birbirinden daha iyi değil sıradan kadın doğumcular. Ben sadece o hastanede doğum yapmak için devam ediyorum doktorumda normal bir kadın doğumcu prof esra nur tola bir kaş hafta kaldı zaten doğuma o yüzden iade eder niteliğinde
Csrbbkym Afra11 Bence hepsi aynı ben 3 doktor değiştirdim kısa sürlaikte denemedim 2. Gebeliğim sonlara geldim bence hiçbiri birbirinden daha iyi değil sıradan kadın doğumcular. Ben sadece o hastanede doğum yapmak için devam ediyorum doktorumda normal bir kadın doğumcu prof esra nur tola bir kaş hafta kaldı zaten doğuma o yüzden iade eder niteliğinde
Afra11 Peki hastaneden memnun musunuz çok beğenen de var çok şikayet eden de var açıkçası kafam karıştı baya Medipol iyidir diye tercih edecektim
mervee2312 Ben ayşe uğur işleyene gidiyorum çok anaç çok ilgili bir doktor şuanlık bir sorun yaşamadım