Pgtbebek rabssss değeriniz kaç çıktı. Bende 23+1 deyim geçen hafta kan verdim tsh 2,49 çıktı. Gebelikte 2.5 olduğu zaman ilaç başlanıyor dedi doktorlardan bi tanesi kendi doktoruma henüz gidemedim. Bende araştırıyorum ne yapmalıyım.
bebek3429 rabssss selam canım ben kullanıyorum gebeliği ilk öğrendiğim de 7 küsür çıktı tiroid değerim doktorum endişe etme gebelik te yükselebilir dedi dahiliye gittim ilaç verdi şunda 3 seviyesine düştü 1 ayda düzenli olarak kullanacağım ve her ay takip yaptırırsan sorun yaşamazsın Allahın izniyle
Ecem_P rabssss Ben kullanıyorum 4-5 civarında oynuyordu Tsh. Aylık kontrole gidiyorum endokrine ilaç kullanıyorum. Doğuma kadar da kullanacağım
sinemm22 rabssss Ben kullanıyorum normalde troidlerim hızlı çalışır kilo almam ama hamilelikte kan verdiğimde yüksek çıktı her sabah aç karnına ilaç içiyorum doktora sordum yani normalde hızlı çalışır diye gebelikte bütün vücut değişiyor böyle olması normal dedi
Melllike sinemm22 gebe kalmadan önce ilaç kullandınız mı çok çalıştığı için.. benimde çok çalışıyor şuan iki ilaç kullanıyorum yeni başladım haziran ayında. Gebeliği bi 5-6ay sonra düşün dedi doktor en azından bi düzene girsin diye.. ilaç kullanırken mi hamile kaldınız? Süreciniz nasıl oldu?
sinemm22 Melllike Yok kullanmadım canım sadece yiyip kilo almıyordum kilom normal boyuma göre, o yüzden hamilelikte biraz yükselmiş işte ne olur ne olmaz diye verdi doktorum
ilaydasokman rabssss ben ilk öğrendiğimde 25 mg bir ay kullandım sonra tekrar kan verdim normale dönmüştü tsh değerim doktorum ilacı bıraktırdı şu an kullanmıyorum