Kızlar merhaba uzun olacak ama okursanız sevinirim perşembe günü sabahtan akşama başağrısı yaşadım bu arada 34+5 haftalık hamileydim bugün 35 doldurdum devam ediyorum ben uykusuzluk vs gibi düşündüm sürekli yat kalk yaptığım için hava da sıcak o gün de dışarıdaydım akşam eve geldim tansiyonum ölçtüm 13-9 çıktı bekledim biraz da heyecan yaptım 14-10 15-10 en son ben ağlama halinde olunca iyice arttı 16-10 geldi doktorumla görüştüm hemen hastaneye gittim bakıldı tansiyonum yüksek ama düşmeye başlamış Nst bakıldı normal kan verdim temiz ikinci parolu içtim eve gelince saat 1 e kadar geçmedi ben de ağlayınca arttı şiddeti aç susuz canım bir şey de istemedi en son baya 11-7 mi ne geldi eve geçmeden önce son ölçüm ama baya düşmüştü sağ kolumdan bakıldı oradan düşük çıkıyor herhalde benim dün kendi doktoruma gittim tahliller temiz bebek de iyi alfamet başlayalım dedim günde 3 kez dün içtim ilk defa ama tansiyon harici bir sıkıntım yok daha 14-9 çıkıyor ama ilaç anca etki eder demişti doktorum hemen düşürmez birden diye asıl sorum şu ki tansiyonu böyle ilerleyip doğumu normal olan var mı bebekte ya da annede bir sorun yokken bir de ben şu günlerde turşu çok tükettim ekşi canım çekti resmen ondan sonra arttı sanki biraz da böyle yüksek gelmezdi çünkü kahvaltı önce 12-8 sonrası 13-8 gelirdi gün içerisinde bu yaz turşusu denir limon tuzlu falan o etkilemiş olabilir mi uzun oldu kusura bakmayın lütfen cevap verirseniz sevinirim çok olumsuz şeyler yaşayanlar iyice detay girmeden yazarsa evham yapmak istemiyorum şükür şuanda iyiyim 🙏🏻