diesa_6 bennanneyim evet evet normalde en erken 12 diyolar. Acaba erken mi yumurtladım çünkü 9-10undan itibaren düne kadar lekelenme oldu kahverengi pembe. İnşallah yalancı pozitif değildir daha önce onu da çok gördüm:(
ylnydgd Çok silik görünüyor var gibi ama en sağlıklı sonuç için adet gününüzü beklemek en doğrusu. Kimyasal vs gibi tüm ihtimalleri de elemiş olursun
diesa_6 ylnydgd doğru diyosunuz yaş büyük ilk gebelik olduğu için sabırsızlanıyorum:( bat 21 5 gün kaldı hayırlısı olsun bakalım. Çok teşekkürler🙏🏻
bennanneyim diesa_6 nasıl sabirlisin ben çifter çifter test alırdım yapardım taa ki o silik çizgiyi görene kadar. Gördükten sonra da 3 tane üst üste yaptım 🤣
diesa_6 bennanneyim ben de öyleyim ama 2 kimyasal 5 6 ay negatifler yalancı pozitiflerden sonra bu ay bilerek test almadım😅 boşuna ümitlenmek istemiyorum🥲 yarın ilk idrarla bidaha yağarım 3 tane testim var sadece önceden kalan🤭
diesa_6 ylnydgd yaa maşallah Allah sağlıkla kavuştursun😍 ben de 36yım 1 yıllık evliyim. Çok sağ olun😊
ylnydgd diesa_6 ben de 36da evlendim :) sağlıkla gelsin Umay kızım da 💛 siz de tez vakitte güzel haber alın inşallah
diesa_6 Zarifokur ovulasyon civarı lekelenme başladı bi 4 5 gün kadar da sürdü canım tek taraflı kasık bel ağrısı oldu. Dün de baş dönmesi oldu mide bulantısı değil de tiksinti geldi banyodaki saçlarımı görünce🤔😅 yine yalancı pozitif değildir inşallah🥲
Feyhan diesa_6 Benimde belirtiler bu yönde ilk baş dönmem tansiyon düşmesi oldu hafiften mide bulantısı hissettim bel ağrım çok fazla bakalım hayırlısı benimde ovulasyonun 8 inci günü beklenen adet tarihim 23 ü pazartesi test yapacağım😍
Zarifokur diesa_6 inşallah değildir Rabbim hayırlısıyla verir inşallah benimde üç gündür bel ağrım var .