Sedayvaz35 Yagmurerol aynen cnm bencede oyle.. olsun cnm dogumdan sonra verirsin minnos bebislerimiz sagsaglim dogsunda kilolar dogumdan sonra bebisle ugrasirken verir gidersin
Sedayvaz35 Burcuveburcum 😂😂ilahi güldürdün beni allahta seni güldürsün sanirim oyle oldu.. benim kız beni biraz yordu.. insallah dogunca cok yormaz cok aglayip annesini uyutmamazlik yapmaz
Mucize7979 Sedayvaz35 yani ben 82yle hamile kaldım boyuma göre kilolu değilim diyordum ki 68e kilolu diyeni görünce 😂 ben de 28 haftalık ikiz anne adayıyım hiç kilo almadım bebeler beni yiyor doğumda inşallah zayıflıcam 🤓
Sedayvaz35 Mucize7979 ayy allah bagışlasın sagsaglim kucagina almayi nasip etsin bebişlerini.. amann insanlari cok kafaya takmiycan her kafadan bi ses cikiyor ben duymuyor dinlemiyorum.. 😀😁😂
bebekteyaparimkariyerde Sedayvaz35 peki sende benim giyimiydin acıkmıyomuydun?ben beş aylık oldum hiç kilo almadım karnım çıktı dediğin gibi ve hiç acıkmıyorum.bakıyorum tanıdığım diğer hamilelere şişmişler resmen.korkuyorum bebek beslenebiliyor beslenemiyormu acaba.
Mucize7979 bebekteyaparimkariyerde bebek besleniyor endişelenmeyin. Ben 25. Haftaya kadar zorla yiyordum insanın canı hiç bir şey istemez mi öyleydim. Şimdi iştahım biraz daha iyi. Bebeklerim de normal kilolarındalar çok şükür
Sedayvaz35 bebekteyaparimkariyerde ilk 4 ay mandalinadan başka bisey yiyemedim zaten mandalina cok iyi geliyordu mide bulantima felan ama şu iki aydir şükür yiyorum ama aç kalmamak icin yoksa cok aşiri yemiyorum canim istemiyor
Merveoz Sedayvaz35 aynen aynen hamileliği her dakka tıkınmak sanıyo millet ama dozunda yiyorum ben doyana kadar patlayana kadar degil. 😂🤗👍🏼🙋🏻♀️