Yektek22 Bugün 19 olduk. Daha hiç hareket hissetmedim. Doktor hissedersin artık dedi. Geç hisseden var mı yada benim haftamda olup hissetmeyen var mı normal mi daha hissetmemem
Mucizem_63 Yektek22 hareket net hissedlmez damar atışı gibi baloncuklar patlyrmus gibi hissedersin 21 haftayim net bir hareket hissedemyrm tekme vs
hepoyleolurzaten__ Yektek22 ilk gebelikte gec hissedilmesi normal zaten hissetmeye başladığında bile düzenli oynama hissetmiyorsun belli belirsiz hissedersin tam net anlamiyla 23 24lerde hissediyorsun
Hashasim2020 Bu benim 2. Gebeliğim ben de 17 haftalığım (bebe 19 haftalık gözüküyor) hiç hissetmedim. Ultrasonda yerinde durmuyor aslında ama asla bir şey hissetmiyorum. Ben kilolu hamile kaldım karnımda yağ dokusu fazla acaba ondan mı diyorum ama bilmiyorum
Eyllullu Hashasim2020 evet yağ doku hissi çok azaltıyor Yektek22 sizin kilonuzu bilmiyorum ama kilodan olabilir, 20lerde daha netlesiyo hareket merak etmeyin
Yektek22 hepoyleolurzaten__ iki kere gebe kaldım daha önce ama erken haftalarda kayıp oldu. Hareket için onlar da sayılıyor mu ?
hepoyleolurzaten__ hepoyleolurzaten__ Yanlis bilgi vermek istemem ama sayılmaz bence çünkü erken haftada kaybetmişsin bide haraket icin en erken 20li haftalar dedigim gibi onuda yine net bi sekilde gun boyunca hissetmiyorsun sanki ufak bişey çırpınıyor gibi oluyor anlık daha yok zaten oynadığı zaman anlarsın değişik tuhaf bi his oluyor sağlıkla al bebisi kucağına ❤️
Seross10 Yektek22 ilk gebelikte 20 24 haftalarda belli olup 27 gibi çok sıklasti benim ilk hareketi 18de hissettim ama sık olmadi
Yektek22 Seross10 bu benim hareket için ilk gebelik sayılıyor mu daha önce iki kere erken haftalarda kayıp var