Miraclem Peye benimde 7+5 sat göre ama dün devlet doktoru 6+4 ile uyumlu dedi. Kese benimde şekilsiz. Özel doktora gittim o direkt ilaçları birak kürtaj dedi. Özelde gittiğim doktor ihtimal bile bırakmadı . Bebek yok içinde bilmiyorum ne kadar beklemeliyim? İlk hamileligim.
Parinas Miraclem kese fotoğrafı var mı acaba. Benimde kese şekli bozuktu bi gebeliğimde ondan merak ettim. Tabi sağlıkla ilerlemedi o ayrı 🤦🏼
bade_37 kokyar canım alttan baktır benimde öyle oldu benim 9 haftalıkken bile bebek gözükmüyor du kese vardı alttan baktı hemen karamsar olma bende yasadım aynı şeyi insan çok stres yapıyo
bade_37 kokyar bende 7. Haftaya kadar bekledim kese var bebiş yok artık ağladım ağlıcam o kdr moralım bozuldu son olarak alttan bakcaz dedi o zmn minnacık gozukmuştu içime şu serpildi
ZRS kokyar beta bakmak yanıltıcı olur bu dönemde, ben bir hafta 10 gün beklemiştim yanlış hatırlamıyorsam. O zaman üzülmüştüm tabi ama şuan 7 aylık hamileyim :) yeri hemencecik doluyor geçip gidiyor bu günler yeter ki yıpratma kendini
bade_37 kokyar evet gördü benim göbek bölgem yağlı biraz su an 12+2 çarşamba gıtcem kontrole bakalım bu sefer gözükür belki karından