Deletedmom_8793 FatmaZehra06 ay ben ilk kızımda sürekli uyurdum bunda yok anam gece 12 de yatsam 2 de kalkar 3 buçukta zorla yatarım sonra da 6 da kalkar 8 e kadar zor uyurum
Ruruu FatmaZehra06 ben de yasadim hatta sanirim ben de burda bu konu hakkinda post acmistim 😅 son birkac gundur yine basladi 5-6 da uyanip uyuyamiyorum 🤷♀️ magnezyum deneyecegim
asil15 FatmaZehra06 şuan 10 +1 deyim aslında devamli uykum var ama uyuyamıyorum en başından beri sol tarafa yatsam sol kasik ağrıyor sağa yatsam sağ taraf o yüzden şimdiden uykular harap olmuş durumda
FatmaZehra06 @Gokturkmom_ ayy ne güzel ya anlamadım gerçekten genelde uyku halı olur gebelıgın ılk aylarında Benım tam tersı Sureklı uyanıyorum ve uyuyamıyorum
Gokturkmom_ FatmaZehra06 ben son aylarda uykusuzdum tam uyumam gereken zamanlarda 🥲 herkeste farklı etkileri oluyor işte
btl194 FatmaZehra06 erken uyurum iki üç saat geçiyor uyanıyorum ve sabaha kadar uyuyamıyorum en başından beri böyle 15.haftamdayim
FatmaZehra06 @btl194 bende oyleyım çok kötü bırsey ya ılk zamanlar da olması demekkı devam edecek gecmıyor hemen
btl194 FatmaZehra06 gün içinde sürekli dinlenme halindeyiz ya ondan rahat uyku uyuyamıyoruz diye düşünüyorum
aylincerensanli Ben sürekli yorgunum halsizim ama gece de güzel uyuyamıyorum. Bir türlü dinlenemedim.
zeynepkazgann FatmaZehra06 bende öyleyim ilt haftalarda da oluyordu şuan 12. Hafta hala öyle gece asla uyuyamıyorum sanki tüm uykumu almış gibi oluyorum sabah 6 gibi anca yatıyorum 10 da kalkıyorum 1 de yatıyorum geri 5 de kalkıyorum düzenim mahvoldu
bbety Magnesium Quatro kullanıyorum ben onun içinde uyku kalitesini artıran formundan var magnezyumun. Gece yatmadan 1 saat ömce filan çiğniyorum belki size de faydası olur uykularda. Doktorum önermişti 20.haftada